Hornbach va comercializa gama de maşini şi accesorii Bosch Professional

Retailerul de materiale de construcții și grădinărit Hornbach introduce gama Bosch Professional în sortimentaţia permanentă, devenind astfel prima reţea de bricolaj din România ce va lista aceste produse într-o gamă lărgită, disponibile până acum doar pentru comerţul de specialitate.

Astfel, meşterii şi clienţii interesați de produse profesionale vor putea găsi, de acum, și gama Bosch Professional în cele şase magazine deținute de grupul german Hornbach în România.

„Odată cu listarea în magazinele noastre a produselor Bosch Professional vom extinde sortimentul din departamentul de maşini şi unelte“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach România.

Listarea gamei Bosch Professional va oferi clienţilor 100 de produse profesionale, atât powertools (maşini de găurit/înşurubat, ciocane repercutoare, polizoare, ferăstraie, şlefuitoare), cât şi accesoriile aferente (burghie, seturi de biţi, pânze).

Raionul de maşini şi unelte este unul foarte important, atrăgând anual mii de clienți datorită calităţii, rezistenţei deosebite în timp,  diversităţii şi preţului produselor.

Cele mai bine vândute maşini electrice sunt şurubelniţele cu acumulator, maşinile de găurit cu percuţie, polizoarele unghiulare şi ciocanele rotopercutoare, potrivit companiei.

Hornbach, fondată în 1877, a înregistrat în exercițiul  financiar  2015/2016 o cifră de afaceri de peste 3,7 miliarde de euro, în creștere cu peste 5% comparativ cu perioada anterioară.

Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, are aproximativ 375.000 de angajaţi în întreaga lume și a generat vânzări de peste 70 miliarde de euro în 2015. Compania a fost înființată la Stuttgart, în 1886, de Robert Bosch.

German
Citește articolul precedent:
Firmele din România deținute de Vienna Insurance Group au bifat o creștere de 37,3% a primelor în S1

Companiile din România ale Vienna Insurance Group au raportat în prima jumătate a anului o creștere de 37,3% a primelor,...

Închide