HOTSPOT CLUJ, editia a II-a, 2017

Publicația bilingvă româno-germană DeBizz Magazine și proiectul România Durabilă organizează joi, 25 mai 2017, la Grand Hotel Napoca,  cea de-a 2-a ediție a evenimentului ‘HOTSPOT CLUJ 2017’, care analizeaza  principalele directii de dezvoltare ale economiei si comunitatii locale.

Prin organizarea acestui eveniment, DeBizz Magazine și România Durabilă își propun să continue proiectul lansat în 2016, prin care să faciliteze crearea un spațiu de dialog constructiv între investitori privați și entități economico-administrative locale.

Clujul este o frumoasă poveste de succes si un exemplu pozitiv pentru celelalte regiuni ale tarii. Cu o forţă de muncă înalt calificată şi o repartizare echilibrată a resurselor materiale, judeţul Cluj reprezintă unul din polii de creştere economică la nivel regional şi naţional.

Evoluţia pozitivă a principalilor indicatori economico-sociali din regiune plasează Clujul pe o poziție fruntașă la nivelul întregii țări.

Orașul de pe malul Someșului  a fost capitala europeană a tineretului în 2015 și țintește să devină capitala europeană culturală peste 4 ani.

Când spunem Cluj-Napoca, ne gândim la IT, la parcuri industriale care atrag investitori de renume și clădiri de birouri, la autostrada de legătură cu Occidentul dar și la multe alte companii care performează în domenii precum energie, automotive, produse cosmetice și transporturi de marfă pe calea ferată.

Clujul a devenit o locație din ce în ce mai căutată și din perspectiva pieței de real estate, în ultimii ani, în oraș înregistrându-se prețuri tot mai ridicate la tranzacțiile imobiliare.

Avand o viață culturală intensă și oferind un mediu academic de calitate, recunoscut la nivel internațional, Clujul este un centru universitar care încurajează tinerii să devină activi în economia națională, creativi și întreprinzători.

Inregistrare eveniment: http://www.debizz.ro/hotspot-cluj-2017/

German
Citește articolul precedent:
Companiile și autoritățile dezbat subiectul mobilității electrice la evenimentul Electric Drive

București, 09 mai 2017 – BusinessMark anunță organizarea evenimentului „Electric Drive”, ce va avea loc pe 17 mai 2017 la...

Închide