Immochan a alocat 10 mil. euro în 2017 pentru modernizarea a 5 centre comerciale

Dezvoltatorul imobiliar Immochan România va investi 10 milioane de euro în acest an pentru modernizarea a cinci centre comerciale din portofoliu, cu o suprafață de 30.000 metri pătrați, în cadrul unui proiect prin care vizează atragerea de parteneri noi, locali și internaționali.

„O mare parte din centrele comerciale administrate de Immochan se află într-un proces de modernizare, prin care Immochan își dorește să aducă valoare adăugată clienților și servicii inteligente pentru shopping și socializare”, a anunțat compania. Centrele comerciale din orașele Oradea și Satu Mare au trecut deja prin acest proces, fiind relansate sub conceptul Aushopping.

Immochan România, parte a grupului francez Auchan, a fost înființată în ianuarie 2012 și administrează în prezent un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. Compania gestionează în prezent un portofoliu de 1.200 de parteneri și 150.000 metri pătrați suprafață închiriabilă.

Cu un plan de investiții curente de 170 milioane de euro, compania și-a exprimat intențiile de dezvoltare a pieței românești.

„Immochan își dorește să dezvolte în continuare acele locuri unice care să aducă bucurie oamenilor zi de zi. Aceasta orientare depășește cadrul unui proiect de retail, rezidențial, office sau logistic. Este o orientare către nevoile comunităților. Nu excludem dezvoltarea de activități noi, de proiecte mixte, în parteneriat. Ne dorim să devenim unul dintre actorii majori ce își propun să dezvolte România, în colaborare cu administrațiile locale și centrale”, a declarat Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

Proiectul Coresi Shopping Resort din Brașov, deschis în martie 2015, a atras anul trecut circa 9 milioane de vizitatori. În vecinătatea centrului comercial a fost lansat în 2016 proiectul rezidențial Coresi Avantgarden, printr-un joint-venture între Immochan România și Avantgarden Invest. Proiectul vizează  construcția a 3.000 de locuințe noi în Brașov.

Immochan şi-a format expertiza de operator global în jurul a patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, leasing pentru centrele comerciale şi a retail park-urilor, activităţi de property management şi asset management.

German
Citește articolul precedent:
Automobile Bavaria Group a încheiat anul trecut cu afaceri de 130 mil. euro, în creștere cu 39%

Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est, a înregistrat anul trecut...

Închide