Immofinanz aduce un brand nou pentru cinci clădiri office din Capitală

Dezvoltatorul austriac Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din România, va reamenaja cinci dintre clădirile de birouri pe care le deține în București sub brandul myhive, investiție prin care vizează asigurarea unei game extinse de servicii și îmbunătățirea infrastructurii în zonele comune ale proprietăților.

 „În prima etapă de implementare, aducem conceptul myhive în 20 de clădiri de birouri Immofinanz din șase țări: Austria, Germania, Cehia, Polonia, România și Ungaria”, a declarat Christian Traunfellner, Head of Asset Management Office la Immofinanz.

Pe plan local, clădirea Iride 20 din Iride Business Park și complexul S-Park au devenit deja myhive Iride 20 și myhive S-Park, conceptul urmând să fie implementat la Metroffice, Victoria Park și clădirea Iride 19.

În cazul S-Park, clădire amplasată în nordul Bucureştiului, aproape de Piaţa Presei Libere, investiția totală în modernizare, atât la interior cât și la exterior, se va ridica la aproximativ 1,8 milioane euro.

Procesul de reamenajare prevede renovarea completă a zonelor interioare comune, ce includ spații noi de relaxare și socializare, facilități și servicii noi.

Zonele exterioare ale proprietății vor fi, de asemenea, modernizate, iar accentul va fi pus pe spații verzi și zone confortabile pentru fumat și socializare.

În România, Immofinanz se numără printre cei mai importanți proprietari de spații de birouri, cu un portofoliu ce include opt proprietăți finalizate, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 190.000 mp, și noul complex Metroffice din Pipera, al cărui primă clădire acoperă o suprafață de 20.000 mp.

Immofinanz își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 350 de proprietăți.

German
Citește articolul precedent:
ŠKODA KODIAQ SCOUT: designul robust este un prim indiciu că se deplasează cu uşurinţă în off-road

Premiera în martie 2017 la Salonul Auto Internaţional de la Geneva › Secţiuni faţă şi spate specifice modelului şi jante...

Închide