Immofinanz are un nou director financiar

Consiliul de Supraveghere al Immofinanz l-a numit pe Stefan Schönauer în funcția de Chief Financial Officer (CFO) pentru o perioadă de trei ani, în locul lui Birgit Noggler, care a ales să se retragă din Consiliul de Administrație începând cu data de 19 februarie.

Consiliul de Supraveghere a aprobat, de asemenea, extinderea cu patru ani a mandatului lui Dietmar Reindl.  Consiliul de Administrație al Immofinanz este alcătuit în prezent din Oliver Schumy, CEO, Stefan Schönauer, CFO, și Dietmar Reindl, COO.

Stefan Schönauer (36 de ani) a ocupat diverse poziții de conducere în cadrul Immofinanz încă din decembrie 2008, cea mai recentă ca Head of Capital Markets and Corporate Strategy.

Responsabilitățile sale din ultimii ani au presupus, printre altele, managementul de proiecte corporative importante, finanțări din piața de capital și relația cu investitorii. Anterior, Schönauer, care deține o diplomă în business management și informatică, a lucrat în cadrul Invesco Asset Management Austria.

Dietmar Reindl (46 de ani) este membru al Consiliului de Administrație al Immofinanz începând din luna mai 2014, fiind responsabil din funcția de COO de managementul tuturor proprietăților comerciale, precum și de activitățile de marketing. Mandatul său, care s-ar fi încheiat la sfârșitul lunii aprilie 2017, a fost extins cu patru ani, până la finalul lunii aprilie 2021.

Photo(c)IMMOFINANZ_Dietmar Reindl

„Prin numirea lui Stefan Schönauer și prelungirea din timp a mandatului lui Dietmar Reindl, echipa ce formează Consiliul de Administrație al Immofinanz, alături de CEO-ul Oliver Schumy, este excelent organizată pentru următorii ani, urmărind optimizarea poziționării companiei, dar și asigurarea unei creșteri sustenabile și profitabile”, a declarat Michael Knap, președintele Consiliului de Supraveghere al Immofinanz.

Immofinanz este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,2 miliarde de euro, care cuprinde peste 390 de proprietăți. Immofinanz este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

German
Citește articolul precedent:
Rețeaua Lidl se extinde cu un nou magazin în Rădăuți

Retailerul Lidl inaugurează joi, 17 martie, primul magazin din Rădăuți (județul Suceava), rețeaua națională ajungând astfel la 194 de unități....

Închide