Immofinanz a semnat contracte noi de închiriere pentru spațiile de birouri din Capitală

Immofinanz, unul dintre cei mai importanți investitori imobiliari din România, a semnat mai multe parteneriate și extinderi ale contractelor de închiriere pe segmentul office din București, pentru suprafețe de peste 16.000 metri pătrați.

Astfel, compania a atras chiriași noi și a extins acorduri pentru 11.500 metri pătrați și a prelungit contracte existente pentru încă 4.500 metri pătrați, în șapte dintre clădirile sale de birouri clasa A din București.

„Continuăm să investim în proprietățile noastre existente și suntem încântați să întâmpinăm noi chiriași, mulți dintre aceștia fiind jucători importanți în sectoarele lor. De asemenea, ultimele cinci luni au adus extinderi semnificative ale acordurilor cu partenerii noștri existenți, o nouă confirmare a eficienței strategiei noastre orientate spre chiriași”, a spus Sorin Vișoianu, Country Manager Operations România la Immofinanz.

Printre chiriașii noi se numără grupul media Ringier, care va ocupa aproximativ 2.500 mp în Iride Business Park, compania de producție TV Sinevizyon, care a închiriat peste 2.000 mp în Pipera Warehouse și unul dintre principalii jucători de pe piața auto din România, care a semnat un acord pentru aproximativ 1.500 mp în North Center.

Printre noii parteneri noi se numără și Tymbark, ND Medhealth și Sterling Cruise, în timp ce Q’s Inn, care operează deja o unitate in North Center, a închiriat încă un spațiu în Iride Business Park.

Pe de altă parte, o serie de contracte de închiriere au fost prelungite și extinse. „Chiriașul pe termen lung ING și-a extins suprafața închiriată în S-Park cu peste 1.800 mp, în timp ce unul dintre partenerii Immofinanz de peste nouă ani, din sectorul pharma, a prelungit acordul de închiriere pentru 1.500 mp în Iride Business Park. Mai mult, clădirea Bucharest Corporate Center a atins gradul de ocupare de 100% în urma extinderii cu 800 mp a suprafeței alocate chiriașului existent”, arată compania.

Immofinanz este o companie imobiliară care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde de euro, ce cuprinde peste 360 de proprietăți.

 

German
Citește articolul precedent:
Premiile pentru Inovație CES® 2017: Companiei Bosch i s-au acordat patru distincții pentru trei soluții inteligente

Bosch prezintă la CES® 2017 soluții inovatoare în ce privește casele inteligente, orașele inteligente, mobilitatea conectată, Industria 4.0 și tehnologia...

Închide