Hotelul de 5 stele InterContinental București are un nou director general

InterContinental București are un nou director general, Lior Bebera, care îl înlocuiește în această funcție pe Stefan Frank, aflat la conducerea hotelului de peste patru ani.

De naționalitate germană, născut în Israel, Lior Bebera a trăit și a lucrat în șapte țări, pe trei continente.Înainte de a veni la București, el a lucrat în numeroase hoteluri InterContinental, precum InterContinental Berlin, David InterContinental Tel Aviv, InterContinental Kiev, precum și la sediul central IHG din Londra.

Anterior, Lior Bebera a ocupat funcția de Hotel Manager la InterContinental Malta, fiind responsabil de conducerea operațională, cu un rol important în strategia și repozitionarea hotelului în timpul procesului de renovare și după încheierea acestuia.

În poziția de European Operations Support Manager la IHG, Lior Bebera a făcut parte din Comitetul European de Experți Food & Beverage, care a avut ca misiune crearea unor concepte, instrumente și procese pentru hoteluri cu scopul de a crește veniturile și a îmbunătăți performanțele în restaurante, baruri și în domeniul organizării evenimentelor.

„Cred cu tărie în cultivarea unor relații excelente cu colegii, oaspeții și proprietarii. Acestea sunt cele care, în ultimă instanță, conduc la creșterea veniturilor și creează o bună reputație hotelului. La InterContinental București, mă voi concentra pe creșterea eficienței, pe calitatea serviciilor oferite, pe creșterea vizibilității și a a cotei de piață a hotelului, dar și pe creșterea notorietății Bucureștiului ca destinație turistică și de evenimente”, a declarat noul director general al hotelului.

InterContinental București este un simbol de cinci stele al orașului, cu 22 de etaje, 257 de camere și apartamente, un Club Lounge modern la etajul 21, un centru de sănătate cu piscină interioară la etajul 22, peste 1.500 de metri pătrați de spații pentru conferințe, două restaurante, bar și acces către cea mai mare parcare subterană din București.

Hotelul este condus prin contract de management cu lanțul hotelier InterContinental Hotels Group.

German
Citește articolul precedent:
Retailerii Takko și CCC vor deschide magazine în cadrul Prima Shops Oradea

Retailerii Takko Fashion (Germania) și CCC (Polonia) sunt noii chiriași ai parcului de retail Prima Shops din Oradea, dezvoltat de...

Închide