Investițiile Continental din România s-au ridicat la 170 mil. euro în 2016

Continental a investit anul trecut aproximativ 170 de milioane de euro în operațiunile din România, proiectele vizând în principal infrastructura, echipamente și tehnologii de ultimă generație, pentru centrele de cercetare și dezvoltare, precum și pentru locațiile de producție.

Grupul german fabrică anual în România peste 150 de milioane de produse pentru industria auto. În intervalul 1999-2016, Continental a investit 1,2 miliarde de euro în România. “Continental are în România peste 5.000 de ingineri. Tehnologiile dezvoltate de specialiștii noștri, alături de produsele fabricate în unitățile noastre, generează o creștere organică. Echipa noastră lucrează la dezvoltarea conducerii automate și la soluții pentru sistemele integrate din cadrul mașinii”, a declarat Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental România.

Continental România a recrutat anul trecut 1.700 de persoane, pentru 2017 fiind preconizată extinderea personalului cu alți 1.500 de oameni. Posturile libere vizează ingineri cu experiență, specialiști software și hardware, ingineri mecanici, precum și tineri absolvenți ai școlii profesionale.

Pentru acest an, Continental a planificat investiții la un nivel comparabil cu cel din 2016. Grupul german cu profil tehnologic, fondat în 1871, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro și are în prezent peste 227.000 de angajați, în 56 de țări.

German
Citește articolul precedent:
Aprobarea Tacită

Puțini cunosc Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 27/2003 (OUG 27), care reglementează emiterea, prelungirea sau reînnoirea tacită a autorizațiilor...

Închide