Kaufland a deschis primul hipermarket din cartierul bucureștean Ferentari

Retailerul german Kaufland a deschis joi primul hipermarket al cartierului Ferentari din București, printr-o investiție care a generat crearea a peste 100 de locuri de muncă.

Noul magazin este situat în Calea Ferentari nr. 62, sector 5, și va fi deschis în intervalul 7.30 – 22.00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00. Parcarea cuprinde atât 200 de locuri pentru mașini, cât și rastele pentru biciclete.

Acesta este cel de-al 12-lea magazin al rețelei din București și unitatea cu numărul 109 operată de Kaufland în România.

Hipermarket-ul are peste 2.900 metri pătrați suprafață de vânzare și este prevăzut cu 6 galerii comerciale.

„Regionalitatea este unul dintre principiile noastre de bază în ce privește portofoliul de produse Kaufland România. Avem o colaborare de lungă durată cu producătorii români, iar traseul scurt de aprovizionare ne ajută să oferim produse mereu proaspete și mai mult, să contribuim astfel la întărirea economiei locale”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Hancaș a precizat, răspunzând unei întrebări, că nivelul investițiilor anuale ale Kaufland în România se ridică la aproximativ 100 milioane euro, în proiecte de extindere și modernizare a rețelei.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări.

German
Citește articolul precedent:
Finanțările BCR pentru proiecte de infrastructură locală depășesc 5 miliarde de lei

Banca Comercială Română (BCR) a depășit cifra de 5 miliarde lei finanțări acordate proiectelor de infrastructură dezvoltate de autoritățile publice...

Închide