Kaufland deschide primul hipermarket din Mangalia

Retailerul Kaufland România deschide vineri primul hipermarket din Mangalia, acesta fiind cel de-al 110-lea magazin al rețelei.

Noul magazin, situat la intrarea în stațiunea Saturn, are o suprafață de vânzare de 2.900 mp și dispune de o parcare cu 240 de locuri pentru mașini și rastele pentru biciclete. Investiția în această unitate a generat apariția a peste 80 de locuri noi de muncă

Hipermarketul este prevăzut cu patru spații închiriate în interiorul galeriei comerciale, precum farmacie, casă de schimb valutar, magazin de tutun, loto și ziare, produse naturiste, optică medical și punct bancar.

„Regionalitatea este un aspect important în politica de achiziții, a rețelei Kaufland, încă de când suntem prezenți pe piața din România. Avem colaborări îndelungate cu producătorii români și, susținându-i, contribuim la dezvoltarea economiei locale”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 26.000 de articole diverse (produse regionale, de marcă și mărci exclusive).

Retailerul german Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări.

German
Citește articolul precedent:
Peste 2500 de turiști sunt așteptați la Săptămâna Haferland, până pe 15 august.

 Miercuri, 10 august, s-a dat startul unuia dintre cele mai mari festivaluri dedicate promovării culturii săsești din Transilvania, Săptămâna Haferland,...

Închide