Kaufland deschide un nou magazin în Capitală, pe Șoseaua Orhideelor

Retailerul german Kaufland deschide joi, 28 ianuarie, un magazin nou în București, amplasat pe Șoseaua Orhideelor, sector 1. Noul centru comercial, primul inaugurat de Kaufland România în acest an, este al unsprezecelea din Capitală și unitatea cu numărul 108 a rețelei la nivel național.

Kaufland Basarab va fi deschis de luni până duminică, în intervalul orar 07:00 – 24:00, fiind primul magazin cu program prelungit din rețea.

Noul hipermarket are o suprafață de vânzare de aproximativ 4.300 metri pătrați. Parcarea magazinului este acoperită în proporție de 80% și cuprinde aproximativ 320 de locuri de parcare. Magazinul este prevăzut cu galerii comerciale.

”Strategia de expansiune a companiei Kaufland susține amplasarea noilor magazine în zone cât mai diferite ale țării pentru a fi accesibile tuturor clienților, păstrând aceleași formate centrate pe nevoile consumatorilor. Această filosofie a ghidat și strategia de dezvoltare a magazinului Kaufland Basarab în care s-a implementat, pentru prima dată, conceptul de vânzare rapidă”, arată retailerul.

Grupul Kaufland, înființat în anul 1930, în Germania, se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 ţări.

Primul magazin Kaufland din România a fost dechis în anul 2005, la București.

Kaufland România a creat peste 15.000 de noi locuri de muncă directe în România: la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti și în Turda.

German
Citește articolul precedent:
Limba româna pe agenda expatilor, editia a IV-a

Un eveniment A_BEST pentru profesionistii de resurse umane Virginie Vatin, Orange Labs Romania Deputy Director, este invitata celei de-a patra...

Închide