Kronwell Brașov este hotelul anului în România pentru al treilea an la rând

Kronwell Brașov Hotel a fost desemnat pentru al treilea an “Hotelul Anului” (Segmentul 4 stele, neafiliat unui lanț hotelier internațional).

Laureat al Galei Romanian TopHotel Awards din cadrul celei de-a X-a ediții Tourism & Leisure Investment Conference 2017, care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel în data de 25 mai 2017, în completarea distincței de “Hotelul Anului”, echipa Kronwell Brașov Hotel a mai urcat de două ori pe scenă, clasându-se pe locul 2 la categoria “Locația anului pentru conferințe și întâlniri de afaceri”, respectiv locul 2 pentru “Spa-ul anului in România”.

Romanian TopHotel Awards, din cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference este cel mai important eveniment care premiază anual unitățile hoteliere, agențiile de turism, companiile aeriene, restaurantele și profesioniștii care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România.

German
Citește articolul precedent:
Clujul se conectează

Dacă la ediția anterioară a Focus ­DeBizz scriam despre Cluj că este un „Untold Business Success story”, legându-mă - ca...

Închide