Rețeaua Lidl se extinde cu un nou magazin în Rădăuți

Retailerul Lidl inaugurează joi, 17 martie, primul magazin din Rădăuți (județul Suceava), rețeaua națională ajungând astfel la 194 de unități.

Noul magazin va genera crearea a 20 de noi locuri de muncă, a anunțat compania, într-un comunicat.

Unitatea va fi deschisă în intervalul 7:30 și 21:00, de luni până sâmbătă, respectiv între orele 8:00 și 19:00 în zilele de duminică.

”Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România, propunând clienților săi și mărci de calitate superioară din alte ţări din întreaga Europă”, arată compania.

Activ în 26 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Retailerul german este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

German
Citește articolul precedent:
Exporturile au scăzut cu 1,6% în ianuarie, importurile au avansat cu 3,1%

Exporturile României au totalizat 4,1 miliarde euro în luna ianuarie, fiind mai mici cu 1,6% față de perioada corespondentă a...

Închide