Lidl inaugurează magazine în Focșani, Călărași, Piatra Neamț și Pitești

Retailerul Lidl continuă extinderea în România prin inaugurarea a patru magazine, în Focșani, Călărași, Piatra Neamț și Pitești, în urma acestor investiții urmând să fie create aproximativ 80 de locuri noi de muncă.

Fiecare unitate are o suprafață dedicată clienților de peste 1.000 metri pătrați și este prevăzută cu locuri de parcare.

În procesul de execuție au fost utilizate tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului.

Inaugurările continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Retailerul arată că promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa și se numără printre primii zece comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

German
Citește articolul precedent:
CEMACON, locul 1 la categoria „Sănătate” la Romanian CSR Awards 2017

CEMACON a câștigat în cadrul galei Romanian CSR Awards 2017, locul 1 la categoria „Sănătate”, pentru proiectul realizat în 2016...

Închide