Lidl deschide un nou magazin în Capitală

Retailerul german Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea, în data de 25 august, a celui de-al 22-lea magazin din București.

Noua unitate este situată pe strada Turnu Măgurele și va genera crearea a peste 20 de locuri de muncă. Magazinul are o suprafață de 1.200 metri pătrați și aproape 100 de locuri de parcare.

„Inaugurarea magazinului din București continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România”, se arată într-un comunicat al companiei.

Activând în 27 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, grupul german se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

Lidl este parte a grupului german Schwarz, prezent pe plan local și prin rețeaua de hipermarketuri Kaufland.

German
Citește articolul precedent:
Cosmin Angheluță, numit director general adjunct la Gothaer Asigurări Reasigurări

Cosmin Angheluță, cu o experiență de peste 18 ani în piața de asigurări, va ocupa funcția de director general adjunct...

Închide