Lidl inaugurează magazinul cu numărul 200 din România

Retailerul german Lidl a deschis al 200-lea magazin din România, în Dumbrăvița, județul Timiș, sub un concept nou și echipat cu prima stație de încărcare pentru automobile electrice din rețeaua locală.

„Noul concept de magazin propus de Lidl a fost creat pentru a oferi o experiență de cumpărături îmbunătățită pentru clienți, un mediu de lucru care să răspundă și mai bine nevoilor angajaților, dar și pentru a fi sustenabil în ceea ce privește protecția mediului”, arată retailerul.

Unitatea din Dumbrăvița folosește o serie de tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, ce contribuie la reducerea amprentei energetice a clădirii. Căldura generată de către echipamentele din magazin, care folosesc agent frigorific ecologic, se recuperează și se folosește pentru încălzirea acestuia prin pardoseală și pentru furnizarea apei calde.

Noul magazin, amplasat pe strada Petofi Sandor, nr.150, are o suprafață de vânzare mai mare, de aproximativ 1.400 metri pătrați, și aproximativ 120 de locuri de parcare. Totodată, noul concept va cuprinde o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește design-ul, având un acoperiș mai înalt, susținut de grinzi lamelare și luminatoare ce permit iluminatul natural, contribuind astfel la economisirea de energie.

Pentru angajați, magazinul oferă spații suplimentare cu suprafețe mai mari, între care se numără o cameră pentru studiu individual și o terasă. Odată cu deschiderea magazinului din Dumbrăvița, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Activând în 27 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii zece comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Retailerul german este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

German
Citește articolul precedent:
E.ON Energy Globe Award România şi-a anunţat câştigătorii: Marele premiu de 10.000 de euro merge la Asociaţia EcoStuff

Din cele peste 150 de iniţiative şi idei înscrise în competiţie au fost declarate câştigătoare 5 proiecte venite din judeţele...

Închide