Limba româna pe agenda expatilor, editia a IV-a

Un eveniment A_BEST pentru profesionistii de resurse umane

Virginie Vatin, Orange Labs Romania Deputy Director, este invitata celei de-a patra editii „Limba româna pe agenda expatilor”, un eveniment organizat de Centrul de Limbi Straine A_BEST pentru profesionistii de resurse umane din companii. Cu aceasta ocazie, Virginie Vatin va vorbi despre experienta sa de expat în sala de curs.

 Ajuns la cea de-a patra editie, evenimentul <<Limba româna pe agenda expatilor>> îsi propune sa atraga atentia asupra nevoii de a investi în programe de training si cursuri de limba româna pentru managerii expati din companii, care sa raspunda nevoilor concrete de învatare ale acestora si care sa le permita sa se adapteze rapid la specificul mediului de afaceri din România”, declara Aura Ipate, fondator A_BEST.

La aceasta editie, ne bucuram sa o avem invitata pe D-na Virginie Vatin, Orange Labs Romania Deputy Director, a adaugat Aura Ipate. Ca la fiecare editie, „Limba româna pe agenda expatilor” va include un moment interactiv, reprezentat de sustinerea unei secvente demonstrative dintr-o lectie de limba româna pentru expati, câtiva participanti urmând sa joace rolul cursantilor.

„Limba româna pe agenda expatilor”, editia a IV-a va avea loc pe 25 februarie 2016, între orele 17.30 – 19.30, la Hotelul Cismigiu din Bucuresti (B-dul Regina Elisabeta nr. 38).

La editiile anterioare ale evenimentului “Limba româna pe agenda expatilor”, organizate pe 27 februarie 2014, 26 februarie 2015, respectiv 5 noiembrie 2015, au participat, în calitate de speakeri, reprezentanti ai companiei AUTO.ro, Ambasadei Regatului Tarilor de Jos, respectiv Generali România, care au vorbit despre experienta studiului limbii române, din perspectiva cursantului expat.

Organizator: Centrul de Limbi Straine A_BEST

Parteneri: Business Woman, Debizz, Femei în Afaceri, A_BEST Business Lounge, Fundatia CAESAR, TopMovers, FABIZ, Open4Business, Fundatia Inocenti.

Despre A_BEST            

Centrul de Limbi Straine A_BEST a fost înfiintat în 2008, iar în cei peste sapte ani de activitate a reusit sa se remarce pe piata de profil. Înca de la început, echipa sa a aratat deschidere fata de toti partenerii si clientii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI, ECL si certificat ISO 9001:2015, de catre TÜV SÜD) este o companie ce ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba româna pentru expati; testari LCCI; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice. Detalii: www.abest.ro

German
Citește articolul precedent:
Răzvan Graure, Mușat & Asociații: „Companiile ar trebui să apeleze la ajutorul unui consultant specializat în impozite și taxe cât mai devreme, pentru că prevenția este mai bună decât tratarea”

Care sunt, în opinia dvs., cele mai importante modificări prevăzute în noua formă a Codului Fiscal? Obiectivele generale urmărite prin...

Închide