Marelvi a devenit singurul importator și distribuitor al aparatelor frigorifice Liebherr pe piața românească

Dumitru Mihalescul - proprietarul Marelvi

Compania Marelvi a devenit la 1 iulie unicul importator și distribuitor de aparatură frigorifică Liebherr pe piața din România, după ce a preluat și divizia comercială a producătorului german.

Marelvi, importator din 2008 al aparatelor frigorifice Liebherr de uz casnic, și-a completat în iulie oferta comercială cu portofoliul de aparate frigorifice profesionale, care include produse din industria hotelieră și catering, retail alimentar, brutării și patiserii, laboratoare de cercetare, industria băuturilor, alimente congelate și înghețată.

„În contextul extinderii acestui parteneriat, putem acum veni și în întâmpinarea micilor și marilor afaceri din industria alimentară, hotelieră, de cercetare  și farmaceutică din România, furnizându-le produse și tehnică frigorifică profesională de ultimă generație, la cele mai înalte standarde de calitate”, a declarat Dumitru Mihalescul, proprietarul Marelvi.

Compania Marelvi, fondată în anul 1995, este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de electrocasnice și electronice din România și a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri estimată de 42 milioane euro.

Cu sediul în Germania, Liebherr este unul dintre principalii mondiali producători de aparatură frigorifică. Compania este o afacere de familie lansată în 1949, care cuprinde în prezent peste 130 de firme și generează afaceri de peste 9 miliarde de euro, cu aproximativ 41.000 de angajaţi.

German
Citește articolul precedent:
Titlurile de stat “CENTENAR” se vand prin toate agentiile Raiffeisen Bank

Ministerul Finantelor Publice marcheaza Centenarul Unirii printr-o emisiune speciala de titluri de stat care va avea scadenta în anul 2018, an...

Închide