dec.
17

Debizz Awards 2019

Gala DeBizz Awards incununeaza seria de evenimente organizate anual de revista germano-romana DeBizz Magazine, fiind unica gala care aduce recunoastere eforturilor si implicarii mediului de afaceri vorbitor de limba germana in dezvoltarea economiei locale.

DeBizz Awards recunoaste importanta investitorilor germani, austrieci si elvetieni pentru piata locala si propune parteneriate solide, construind o punte intre comunitatea de afaceri vorbitoare de limba germana, mediul diplomatic și jucători marcanți ai mediului de afaceri autohton.

Anul acesta, Debizz Awards imbratiseaza un nou concept.

  Corul Filarmonicii “George Enescu”  dirijat de maestrul Iosif Ion Prunner, va sustine un concert extraordinar de colinde si cantece de Craciun la Ateneul Roman, in preambulul decernarii premiilor Debizz. Castigurile obtinute din vanzarea biletelor vor fi donate in beneficiul Fundatiei Hospice Casa Sperantei.

Corul Filarmonicii “George Enescu” reprezintă, de mai bine de o jumătate de secol, al doilea pol muzical de anvergură al instituției muzicale bucureștene. Când cele două ansambluri cântă împreună, parcă abia atunci acustica formidabilă a Ateneului prinde viață, amplificând și rotunjind sonorități strălucitoare, vaste, pe cât de copleșitoare, pe atât de entuziasmante. În astfel de momente se poate vorbi de ceea ce se numește un “spectacol total”.

Bilete disponibile in reteaua EVENTIM.