MiTAC lansează sistemul MioSMART, pentru monitorizarea locuinței

Compania taiwaneză MiTAC, lider global pe segmentul camerelor de bord prin intermediul mărcii Mio, a lansat noua gamă de soluții Smart Home, MioSMART, care permite monitorizarea în timp real a locuințelor.

Primele soluții Smart Home dezvoltate de Mio sunt ușor de controlat, prin intermediul unei singure aplicații, oferind siguranța de care au nevoie utilizatorii care doresc să își monitorizeze locuința prin intermediul celor mai noi tehnologii, arată reprezentanții Mio România.

Noua gamă include cinci produse care pot fi achiziționate separat sau la pachet: Camera VixCam C10, gateway-ul Personal Cloud S10, senzorii pentru intrări Window & Door R12, senzorii de mișcare R14 și hub-ul G10.

„Cu simpla scanare a codului QR al fiecărui produs, o rețea WiFi și câțiva pași simpli pentru conectarea fiecărui produs, utilizatorul este pregătit să înceapă monitorizarea locuinței. Aplicația dispune de funcția Grup și poate fi folosită de maximum patru utilizatori, oferind un grad de siguranță suplimentar, prin acces partajat. De exemplu, pentru un grup de persoane care utilizează aplicația acasă sau la birou, funcția permite verificări rapide în locul selectării unui dispozitiv sau a diverselor funcții din listă. Această opțiune este extrem de utilă pentru mai multe soluții MioSMART care monitorizează zone diferite”, arată compania.

Soluțiile MioSMART Home Solutions sunt disponibile pe piața din România la prețuri cuprinse între 169 și 1.399 de lei.

„Prin gama MioSMART, introducem pe piață produse ușor de utilizat, controlabile printr-o singură aplicație și foarte simplu de configurat. Mio are tradiție în tehnologia camerelor de supraveghere de înaltă calitate și avem toate atuurile pentru a crea o gamă superioară de produse Smart Home pentru consumatorii care doresc să-și monitorizeze locuințele. MioSMART este prima noastră gamă de soluții Home și suntem încântați să ne numărăm printre cei care inovează și dezvoltă produse pe acest segment”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Manager Mio pentru România şi Ungaria.

MiTAC International Corp este o companie fondată în anul 1982, care se axează pe dezvoltarea proprie de software, tehnologie hardware integrată, design propriu, producţie pe verticală şi management.

German
Citește articolul precedent:
Parteneriat româno-german pentru fabricarea de vehicule blindate la Moreni

Uzina Automecanică Moreni și producătorul german Rheinmetall Landsysteme au semnat acordul de înființare a unei societăți cu capital mixt româno-german...

Închide