Oasis Development refinanțează Prima Shops Oradea și Mangalia cu un credit de la Raiffeisen

Dezvoltatorul Oasis Retail & Development Consulting a contractat un credit de 8,5 milioane euro de la Raiffeisen Bank România, fondurile vizând refinanțarea proiectelor de retail Prima Shops Oradea și Mangalia.

„Dezvoltarea celor două parcuri de retail din Mangalia și Oradea am realizat-o din surse proprii. În contextul îmbunătățirii treptate a condițiilor de finanțare în piața locală precum și a creșterii susținute a sectorului de retail, ne-am decis sa refinanțăm această investiție, urmând să dăm curs unor noi oportunități de dezvoltare”, a declarat Klaus Reisenauer, asociat în cadrul Oasis Retail & Development Consulting.

Prima fază a proiectului Prima Shops Oradea este în prezent închiriată în proporție de 100%.

Oasis a semnat recent cu JYSK un contract pentru 1.100 mp, retailerul danez de mobilă și accesorii urmând să deschidă magazinul din Oradea în luna august. Ceilalți chiriași ai primei faze sunt CCC, Takko, Deichman, Pepco, Flanco, Noriel și Intersport.

Faza a doua va fi deschisă în toamna acestui an, urmând ca parcul de retail să însumeze 10.000 mp de spații moderne pentru comerț.

Prima Shops Mangalia a fost inaugurat în vara anului trecut, în vecinătatea hipermarketului Kaufland, galeria fiind închiriată către retailerii Deichmann și PEPCO.

Oasis Retail & Development Consulting, cu o experiență de 14 ani pe piața centrelor comerciale din România, are la activ peste 70 de proiecte finalizate, pe o suprafață totală de 1,5 milioane de mp de teren. Asociații companiei, Klaus Reisenauer și Kurt Wagner au o experiență de 20 de ani în domeniu, fiind implicați în dezvoltarea de retail atât pe piața locală, cât și în Europa Centrală și de Est.

Compania dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center. Portofoliul Oasis în România cuprinde cinci parcuri de retail sub brandul „Prima Shops” (Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci și Mangalia), trei parcuri de retail deținute în parteneriat, sub brandul „Family Center” (Botoșani, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea), precum și 12 magazine închiriate de Lidl.

German
Citește articolul precedent:
DB Global Technology lansează DB Tech School și pregătește o nouă generație de specialiști software români

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, lansează DB Tech School, un program de pregătire pentru...

Închide