(P) Bursa de Valori București te premiază cu o Dacia Duster dacă investești

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a lansat un concurs pentru toți care își doresc să investească pe piaţa de capital, marele premiu fiind un autoturism Dacia Duster Laureate, asigurat CASCO si RCA timp de 12 luni. Premiul doi este un voucher de cumpărături în valoare de 3.000 de euro, iar premiul trei o vacanţă premium de cinci zile în România.

Concursul „Condus de Randament“ este realizat cu sprijinul Raiffeisen Bank și presupune tranzacţionarea de acţiuni la BVB timp de patru luni, urmând ca cele douzeci de premii puse în joc să fie câştigate de către investitorii care obţin cele mai mari randamente ale investiţiei.

Ce trebuie să facă doritorii

Între 21 septembrie și 16 decembrie cei peste 18 ani împliniți se pot înregistra în concurs pe website-ul www.condusderandament.ro, cu un cont deschis la unul dintre brokerii parteneri. .

Competiția a început pe 17 octombrie, iar concursul se va încheia pe 17 februarie. Se pot tranzacționa una sau mai multe acţiuni din cele 25 din componența indicelui BET-XT (valabila la 1 iunie 2016), care include bănci, companii din energie, farma sau utilități.

Societăţile aflate în acest indice sunt, pe lângă cele cinci SIF-uri, Fondul Proprietatea, Banca Transilvania, BRD, Petrom, Romgaz, Electrica, Transgaz, Transelectrica, Conpet, Nuclearelectrica, Antibiotice, Albalact, Electromagnetica, Impact, Banca Carpatica, IAR Braşov, Romcab, Romcarbon, BRK Financial Group, dar şi acțiunile proprii ale BVB.

Ulterior, competitorii trebuie să îşi aleagă strategia investiţională. Concurenţii trebuie să cumpere acţiuni pe bursă în valoare cumulată de minimum 30.000 de lei, sumă netă de comisioane. După patru luni de concurs, cel care va obține cel mai mare randament va câștiga  mașina Dacia Duster Laureate  împreună cu polițele de asigurare RCA și full CASCO pentru 12 luni.

Cine poate participa

Orice persoană care are 18 ani împliniți pe 21 septembrie poate lua parte la concursul „Condus de Randament“. Totuşi, înainte de a plasa bani în viața reală,  participanții pot să se înregistreze la o sesiune concentrată de zece lecții de investiții disponibile pe www.condusderandament.ro. Tot aici pot comanda și un KIT de Investitii. Mai departe, aceştia vor învăța cum poate fi făcut profit din invesţiile la bursă, cum funcționează piața de capital, cum devii investitor, cum tranzacționezi și, evident, cum poți câștiga Dusterul oferit ca premiu.

„BVB susține doar investițiile responsabile, aspectul educațional reprezentând un scop important al competiției, astfel încât pe lângă concursul cu premii atractive, ”Condus de Randament” are și o importantă latură de educație pentru administrarea finanțelor personale și investiții“, arată reprezentanţii Bursei.

Ce alte premii se pot câștiga

Autoturismul Dacia Duster Laureate va fi asigurat RCA şi CASCO pentru 12 luni, de către Destine Broker, însă concursul are multe alte premii atractive.

Premiul al doilea constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 3.000 de euro, oferit de eMAG.

Premiul al treilea constă într-o vacanță premium de 7 zile în România, acesta fiind oferit de Happy Tour.

Câştigătorul locului patru va pleca acasă cu un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio.

Concurentul clasat pe locul cinci va primi un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch.

Concomitent, premiul pentru locul şase constă într-un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de către aceeaşi companie.

Mai departe, premiile 7-16 constau fiecare într-un abonament Premium pentru 12 luni pe Avocatnet.ro.

În fine, premiile 17-20 constau fiecare într-o Pușculiță Fluent in Finante, oferite de Bursa de Valori Bucuresti.

Începând cu 5 decembrie, timp de 10 săptămâni, toți concurenții înregistrați în Concurs vor participa săptămânal la o extragere la sorți și vor fi desemnate 3 persoane care vor primi în ordinea extragerii: o invitație pentru 2 persone la concert, un voucher in valoare de 100 RON pentru restaurant, o carte.

Mai multe înformaţii pot fi accesate pe site-ul dedicat Concursului, www.condusderandament.ro.

German
Citește articolul precedent:
Therme București se extinde cu un nou spațiu de 4.000 de metri pătrați, în urma unei investiții de peste 10 milioane de euro

La mai puțin de un an de la lansare, Therme București, cel mai mare centru de relaxare, wellness și distracție...

Închide