Pascal Cassecuelle, noul șef al diviziei de Crop Science al Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova

Pascal Cassecuelle a preluat la începutul lunii februarie conducerea diviziei Bayer Crop Science, înlocuindu-l în această poziție pe Hernan Mora, care își va continua activitatea în Argentina.

Cu o carieră începută în domeniul vânzărilor, în Franţa, Cassecuelle a ocupat diferite funcţii de conducere la nivel naţional şi global în cadrul diviziei Bayer Crop Science, în Asia şi America Latină.

El a petrecut câţiva ani şi în cadrul Diviziei Bayer Environmental Sciences, fiind responsabil de pieţele emergente.

”Mă alătur echipei într-un moment extrem de interesant. În ultimii ani, Bayer a devenit un lider al industriei graţie echipei excepţionale, extrem de implicate şi a unor tehnologii de succes, precum Adengo, Infinito, Falcon, Yunta Quattro sau Nativo. Obiectivul meu este să duc mai departe aceste performanţe, lucrând alături de echipă şi partenerii noştri, astfel încât să fim siguri că fermierii din România, Bulgaria şi Moldova au acces la inovaţiile din domeniul protecţiei plantelor, seminţelor şi tehnologiilor digitale”,  a afirmat Pascal Cassecuelle.

El ocupă și funcția de președinte al Asociaţiei Industriei de Protecţia Plantelor din România (AIPROM).

”Agricultura modernă are un rol esenţial atunci când ne gândim la soluţii pentru a hrăni o planetă cu o populaţie în creştere, dar aceasta presupune şi o colaborare cu toate părţile interesate. În calitate de preşedinte al AIPROM, sunt încântat să lucrez alături de aceştia pentru a ne asigura că fermierii pot continua să producă recolte de calitate, accesibile, în mod sustenabil, pentru care le suntem atât de recunoscători”, a mai spus reprezentantul Bayer.

Pascal Cassecuelle are 47 de ani şi a absolvit Paris Business School (ESCP – EAP).

Grupul german Bayer, specializat în domeniul farmaceutic și agricultură, are o istorie de peste 150 de ani. În anul fiscal 2015, grupul avea aproximativ 117.000 de angajați şi a înregistrat vânzări de 46,3 miliarde euro.

German
Citește articolul precedent:
OMV Petrom a revenit pe profit în 2016, cu un câștig de peste 1 mld. lei

OMV Petrom, parte a grupului austriac OMV, a încheiat anul trecut cu un profit net de 1,03 miliarde lei, după...

Închide