Penny Market investește 19 milioane euro în construcția unui centru logistic lângă Bacău

Penny Market, parte a grupului german REWE, a început construcția celui de-al treilea centru logistic al rețelei locale lângă orașul Bacău, iar investiția în achiziționarea terenului, edificarea clădirii și în echipamentele specifice va ajunge la 19 milioane de euro.

Proiectul vizează optimizarea fluxului logistic și a distribuției regionale pentru Penny Market, arată compania.

“Proiectul face parte din cadrul strategiei de dezvoltare ale rețelei de distribuție Penny Market la nivel național și vine în completarea celor două centre existente din orașele Turda și București. Odată cu inaugurarea centrului logistic din Bacău, vor fi create în primă fază un număr aproximativ de 150 de locuri de muncă permanente”, a declarat Daniel Gross, Managing Director REWE România.

Dezvoltat de către KÉSZ Holding Zrt., sucursala Cluj-Napoca, complexul logistic va dispune de o suprafață totală construită de aproximativ 19.000 metri pătrați, o înălțime de 14,5 metri și de un teren aferent de circa 8 hectare.

Retailerul Penny Market a deschis primul magazin din România în anul 2005. Alături de cele 175 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

German
Citește articolul precedent:
Bosch intenționează să angajeze 14.000 de absolvenți de studii superioare

Internetul lucrurilor modifică cerințele privind personalul în multe domenii de activitate „Let’s be remarkable” − un nou aspect al imaginii...

Închide