Premieră mondială: noul Opel Insignia debutează la Salonul Auto de la Geneva

Pentru Opel, cea de-a 87-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Geneva (7 – 19 martie 2017) se învârte în jurul noului Opel Insignia. Producătorul auto din Rüsselsheim va prezenta în premieră variantele Grand Sport și Sports Tourer ale modelului său vârf de lance, la standul Opel din Pavilionul 2 al centrului Palexpo (standul 2231). Duetul dinamic va fi prezentat în cadrul conferinței de presă Opel care va avea loc pe 7 martie, ora 11:00 CET. Cu un preț de vânzare începând de la 25.940 € (preţ de vânzare recomandat, inclusiv TVA în Germania), cea de-a doua generație Opel Insignia oferă un raport excelent calitate/preț. În plus, două noi servicii OnStar și noul program Opel Exclusive pentru noul Insignia vor fi prezentate, de asemenea, în premieră la Geneva.

Noul Opel Insignia este într-o formă excelentă. Acesta urmează exemplul sportiv al unui coupé de mari dimensiuni, este deosebit de spațios datorită noii arhitecturi și oferă un nivel ridicat de siguranță, ca un adevărat vârf de lance. A doua generație a modelului Insignia impresionează prin liniile sale uimitoare, o atmosferă primitoare și numeroase soluții high-tech, de la farurile cu matrice cu LED-uri Opel IntelliLux LED®, sistemele ultra-moderne de asistenţă pentru şofer precum Asistentul activ pentru menţinerea benzii de circulaţie și până la excepționalul afișaj pe parbriz. Capota activă pentru o protecție sporită a pietonilor desăvârșește oferta de sisteme care sporesc semnificativ nivelul de siguranță. În plus, modelul Insignia este echipat cu o conectivitate de primă clasă specifică Opel, cu integrare a smartphone-ului și o funcție nouă Opel OnStar – asistentul personal, care le permite ocupanților autovehiculului Insignia să rezerve camere la hotel și să caute locuri de parcare disponibile cu ajutorul unui consultant OnStar. Per ansamblu, noul Insignia impresionează printr-un nivel ridicat de dinamism, spațiu suplimentar și un raport excelent calitate/preț, care îl transformă într-un concurent serios chiar și pentru mărcile premium.

Noul model vârf de lance este și primul autovehicul Opel echipat cu o transmisie automată cu opt trepte de viteză, o cameră video de 360° și tracțiune integrală inteligentă cu vectorizarea cuplului. În combinație cu noile motoare supraalimentate de înaltă eficienţă, reducerea greutății cu până la 200 kg și o poziție de ședere mai joasă, noul Insignia Grand Sport și Sports Tourer asigură o experiență de conducere directă și mai dinamică ca niciodată.

Ieșiți în evidență cu Opel Exclusive

Pe lângă noile variante ale modelului Insignia și noile servicii OnStar, la Geneva va fi lansat în premieră și noul program Opel Exclusive. Acesta le va permite clienților să iasă în evidență, oferindu-le posibilitatea de a-și personaliza autovehiculul Insignia după preferințe.

După alegerea culorii, clienții Opel Exclusive pot adăuga o altă notă personală autovehiculului, alegând unul dintre cele trei finisaje ale caroseriei Opel care se potrivește cel mai bine personalității lor.

În plus, Opel Exclusive va oferi numeroase alte posibilități de personalizare, inclusiv opțiuni din piele, o selecție de jante și elemente de design decorative doar pentru clienții Exclusive.

Ca parte a programului Exclusive, Opel va explora și noi soluții digitale, cum ar fi imagini din showroom în format 4K, o rezoluție UHD.

„7 în 17”

Cele două modele noi, care vor fi prezentate în premieră la Geneva, Insignia Grand Sport și Insignia Sports Tourer, sunt elemente cheie ale ofensivei de produse Opel „7 în 17”, prin care șapte modele noi vor fi lansate în cursul acestui an. Acestora li se vor adăuga revoluționarul Ampera-e, care surclasează autovehiculele electrice concurente cu o autonomie de 520 km în modul electric conform NEDC (măsurată în conformitate cu Noul Ciclu European de Conducere), aventurosul Insignia Country Tourer cu tracțiune integrală și modelul Opel Vivaro cu un nivel sporit de confort și flexibilitate. În plus, Opel va lansa pe piață modelele Crossland X și Grandland X. Crossland X se va alătura modelului Mokka X în segmentul B al autovehiculelor CUV/SUV, care înregistrează o dezvoltare de excepție, în timp ce Grandland X va fi destinat clienților care caută un crossover din segmentul C.

 

German
Citește articolul precedent:
ŠKODA OCTAVIA: bestseller-ul beneficiază acum de numeroase îmbunătăţiri

Design şi mai marcant, dotări noi şi tehnologie de ultimă oră pentru asistenţă, infotainment şi conectivitate: ŠKODA OCTAVIA se prezintă...

Închide