Profi a împrumutat 177 mil. lei de la BERD și Raiffeisen pentru extinderea rețelei

Profi Rom Food are noi planuri de accelerare a dezvoltării rețelei, proiectele fiind finanțate atât din resurse proprii, cât și cu ajutorul unui împrumut în sumă de 177 milioane de lei de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Raiffeisen Bank.

”Planul Profi de afaceri pentru următorii trei ani, în egală măsură optimist și realist, prevede un ritm de deschideri de cel puțin 100 de magazine anual. Din câte știm noi, aceasta este probabil cea mai dinamică extindere din retailul european, iar pentru a ne atinge obiectivul, în această lună am contractat un împrumut în format club loan care să ne asigure resursele financiare necesare”, a declarat Dumitru Dragomir, directorul financiar al Profi Rom Food.

Profi a inaugurat joi două magazine, la Târgu Jiu (județul Gorj) și la Rucăr (Argeș), ambele în formatul standard al rețelei, cu suprafețe totale de 479 metri pătrați, respective 379 metri pătrați.

Rețeaua locală a retailerului controlat de fondul de investiţii Enter­prise Investors cuprinde 382 de magazine, în 181 de localități, având peste 9.500 de angajați.

Targu Jiu Ecaterina Teodoroiu

German
Citește articolul precedent:
Finanțele prelungesc termenele pentru plata impozitelor locale și depunerea unor declarații

Ministerul Finanțelor Publice a anunțat prorogarea termenelor de plată a impozitelor locale și pentru depunerea unor declarații. Astfel, termenul de...

Închide