Profihairshop a investit 100.000 euro în deschiderea unui nou magazin, în Veranda Mall

Profihairshop, cel mai mare retailer specializat în comercializarea de produse profesionale pentru îngrijirea părului, deschide un nou magazin, în Veranda Mall din zona Obor, în urma unei investiţii de 100.000 euro.

Unitatea va fi inaugurată pe 27 octombrie, odată cu deschiderea oficială a centrului comercial. Amenajat pe o suprafaţă de 45 mp, magazinul are în portofoliu peste 1.500 de produse profesionale pentru îngrijirea părului, pentru unghii şi accesorii.

„Ne bucurăm să fim cât mai aproape de bucureştenii din proximitatea zonei Obor, în spaţiul de shopping modern şi uşor accesibil al mall-ului Veranda. Interesul românilor pentru utilizarea produselor profesionale de îngrijire este în continuă creştere, motiv pentru care ne-am intensificat expansiunea la nivel naţional, acesta fiind al patrulea magazin deschis în acest an. Estimăm că vom înregistra vânzări lunare de 600 euro/ mp, ceea ce înseamnă că vom intra pe break-even în aproximativ doi ani”, a declarat Klaus Reisenauer, managing partner Profihairshop.

În acest an, compania a investit aproximativ 200.000 euro în deschiderea de noi magazine, iar investiţia în întreaga reţea, de la înfiinţare până în prezent, se ridică la două milioane de euro.

Pentru 2016, compania mizează pe o cifră de afaceri de 5,5 milioane euro, în creştere cu 27% faţă de rulajul raportat în 2015. Un magazin Profihairshop amplasat într-un centru comercial înregistrează vânzări medii anuale cuprinse între 5.000 și 10.000 euro/ mp.

Potrivit estimărilor companiei, piaţa produselor cosmetice profesionale vândute în exteriorul saloanelor se ridică la 28 milioane de euro.

Profihairshop comercializează 50 de game profesionale, printre care Wella System Professional, Nioxin, L’Oreal, Joico, Londa, Moroccanoil, Tigi, Oro Del Marocco, Joc, precum şi accesorii pentru păr, aparate electrice profesionale pentru coafat şi produse de cosmetică şi unghii.

În portofoliu se regăsesc şi produse de îngrijire care se adresează exclusiv bărbaților: EXL, L’Oreal Men, B.APP, Wella System Professional Men.

Lansat în 2009, Profihairshop face parte din grupul dezvoltatorului imobiliar Oasis Retail & Development Consulting din Sibiu, deținut de oamenii de afaceri Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner.

German
Citește articolul precedent:
Deichmann și Pepco, noii chiriași în proiectul Prima Shops din Oradea

Retailerii Deichmann (Germania) și Pepco (Polonia) sunt noii chiriași ai parcului de retail Prima Shops din Oradea, dezvoltat de Oasis...

Închide