PwC România organizează seminarul „Noutăți fiscale în România”

Imagine conferință

București, 4 octombrie 2017 – PwC România alături de BusinessMark Event Management anunță organizarea seminarului „Noutăți fiscale în România”, eveniment ce are loc pe 6 octombrie 2017 la Hotel InterContinental din București.

Sfârșitul anului 2017 și începutul lui 2018 aduc schimbări fiscale importante pentru mediul de afaceri în materie de impozite indirecte, impozite pentru persoane fizice și impozite pe profit.

În acest context, specialiștii PwC România vin în întâmpinarea companiilor din România cu un eveniment care să explice principalele noutăți privind: TVA, prețuri de transfer, impozitarea persoanelor fizice, evoluții în practica administrativ-fiscală din România.

Evenimentul include discuții interactive în cadrul cărora vor fi prezentate cele mai importante noutăți fiscale la nivel național și global:

• Noutăți în materie de impozite indirecte. Aspecte privind TVA. Cum va funcționa noul sistem de split-TVA, cum trebuie să se pregăteasca firmele din România?
• Noutăți în materie de prețuri de transfer
• Ce schimbări se preconizează în sfera impozitelor pentru persoanele fizice?
• Evoluții în practica administrativ-fiscală din România

În cadrul celor două sesiuni tematice, participanții au ocazia să interacționeze cu următorii speakeri:

– INGE ABDULCAIR, Senior Manager, Consultanță Fiscală, PwC România

– VALENTINA RADU, Director, Consultanță Fiscală, PwC România

– IRINA NISTOR, Senior Manager, PwC România

– RUXANDRA TARLESCU, Director, Consultanță Fiscală, PwC România

– PAVEL SARGHI, Senior Manager, Prețuri de Transfer, PwC România

Seminarul este dedicat directorilor financiari, generali, economici, contabili, controllerilor financiari, auditorilor, experților și consultanților fiscali, analiștilor financiari.

Evenimentul este organizat de PwC România cu sprijinul BusinessMark Event Management și al partenerilor media: Jurnalul de Afaceri, Business24, Ziare.com, Gazetadestiri, Calendar Evenimente, MLM News, Financiarul.ro, DeBizz, Revista Valoarea, Transilvania Business, Roportal, Bucureșteni.ro, Administratie.ro, Manager Express, Global Manager, Legal Marketing, FinZoom.ro, Chalbert, Avocatura, Vox Capital, PRBox, Rbeconnect, Rabbit Media.

Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

German
Citește articolul precedent:
Bosch lansează un program de masterat în inginerie electrică, alături de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Grupul german Bosch lansează în luna octombrie, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, un program de masterat în domeniul...

Închide