Rata de ocupare a proprietăților Immofinanz din România a urcat în T1 la 96,5%

Compania austriacă Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari locali, a atins după primul trimestru al actualului an financiar o rată de ocupare a portofoliului din România de 96,5% și a raportat venituri din închirieri de 12,2 milioane euro.

Proprietățile Immofinanz din România reprezintă 21,2% din portofoliul total al companiei, fără activele din Rusia. Cele 72 de proprietăți – 17 investiții finalizate, 3 proiecte în dezvoltare, 8 proiecte imobiliare adiționale (apartamente destinate vânzării după finalizare) și 44 de proiecte în analiză au o valoare de 845,4 milioane de euro.

„Valoarea reală estimată după finalizarea proiectelor în dezvoltare actuale ale grupului în România se ridică la 71,5 milioane de euro”, arată compania.

La 31 decembrie 2016, rata de ocupare a portofoliului din România se ridica la 95,8%.

Veniturile din închirieri în România reprezintă 21,4% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup.

Immofinanz își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia (Moscova).

German
Citește articolul precedent:
GEZE a furnizat sisteme de uși glisante pentru centrul comercial Prima Shops Oradea

GEZE România, furnizor de sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, a echipat cu...

Închide