Retailerii Takko și CCC vor deschide magazine în cadrul Prima Shops Oradea

Retailerii Takko Fashion (Germania) și CCC (Polonia) sunt noii chiriași ai parcului de retail Prima Shops din Oradea, dezvoltat de Oasis Retail & Development Consulting, cele două magazine urmând să fie deschise în primăvara acestui an.

Takko Fashion a închiriat o suprafață de 500 mp, iar retailerul de încălțăminte CCC a închiriat 630 mp, cele două magazine urmând să fie inaugurate odată cu deschiderea primei faze a proiectului.

„Oradea este în vizorul retailerilor locali și internaționali pentru extidendere, nu doar pentru un prim magazin, ci chiar pentru al doilea sau al treilea. Dezvoltarea orașului din ultimii ani a fost spectaculoasă. Începând de la infrastructura rutieră și continuând cu proiectele de modernizare ale parcurilor, piețelor și spațiilor culturale, și până la parcurile industriale create aici, totul a dus la o calitate mai mare a vieții”, a declarat Klaus Reisenauer, acționar în cadrul Oasis Retail & Development Consulting.

Oasis a demarat în octombrie 2016 lucrările de construcție pentru proiectul Prima Shops, în centrul orașului Oradea, investiția de 12 milioane de euro fiind asigurată din fonduri proprii.

Proiectul, totalizând 10.000 mp, va fi livrat în două faze: 5.000 mp în primăvara acestui an și încă 5.000 mp în toamnă. În imediata vecinătate este deschis de doi ani un hipermarket Kaufland cu o suprafață de 5.500 mp, astfel încât noua dezvoltare va completa oferta pentru clientela deja formată aici.

Pentru prima fază a proiectului au mai închiriat spații Deichman și Pepco, cei doi retaileri urmând să deschidă fiecare câte un magazin în suprafață de 500 mp. Colliers este compania care se ocupă de procesul de închiriere în cadrul proiectului.

Oasis Retail & Development Consulting este un dezvoltator cu o experiență de 14 ani pe piața centrelor comerciale din România, având la activ peste 70 de proiecte finalizate, pe o suprafață de 1,5 milioane de mp de teren.

Oamenii de afaceri Klaus Reisenauer și Kurt Wagner, acționarii companiei, au o experiență de 20 de ani în domeniu, fiind implicați in dezvoltarea de retail atât pe piața locală, cât și în Europa Centrală și de Est. Compania dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center.

Portofoliul Oasis în România constă în cinci parcuri de retail sub brandul „Prima Shops” (în Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci și Mangalia), trei parcuri de retail deținute în parteneriat, sub brandul „Family Center” (Botoșani, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea) și 12 magazine închiriate către Lidl.

German
Citește articolul precedent:
Ți-ai trimite copilul de 5 ani într-o tabără în Elveția? Cererile pentru țara cantoanelor s-au triplat în 2016

Elveția este destinația momentului pentru taberele dedicate copiilor și adolescenților. Numărul familiilor care își trimit copiii în tabere în afara...

Închide