Rețeaua Kaufland a deschis un magazin nou la Craiova

Retailerul Kaufland România a deschis marți, 16 mai, un magazin în Craiova, acesta fiind cel de-al treilea din oraș și unitatea cu numărul 115 a rețelei la nivel național.

Prin deschiderea acestui magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, creează aproximativ 100 de locuri noi de muncă în Craiova.

Magazinul, cu o suprafață de vânzare de 2.421 metri pătrați, beneficiază de o parcare de 195 de locuri pentru mașini și12 rastele pentru biciclete.

Hipermarket-ul este prevăzut și cu spații comerciale, precum farmacie Sensiblu, magazin Internity, punct Xpress de difuzare a presei, cofetăria Aida și bancomat ING.

Peste 50% din portofoliul de produse al magazinului este de proveniență autohtonă.

„Colaborarea cu producătorii români ne ajută să menținem un traseu scurt de aprovizionare, astfel încât să oferim produse proaspete, la prețuri reduse, dar și să contribuim în acest mod la sprijinirea economiei locale. Derulăm acțiuni de susținere pentru producătorii români, pentru ca produsele lor să ajungă mai ușor pe rafturile noastre”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Retailerul german Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări.

German
Citește articolul precedent:
HOTSPOT CLUJ, editia a II-a, 2017

Publicația bilingvă româno-germană DeBizz Magazine și proiectul România Durabilă organizează joi, 25 mai 2017, la Grand Hotel Napoca,  cea de-a...

Închide