Rețeaua Lem’s a deschis un magazin de mobilier în Sibiu

Lem’s, rețeaua de magazine de mobilă operată de producătorul Lemet, a investit 2 milioane de lei în deschiderea unui magazin de 1.600 mp în Sibiu, în centrul comercial Sibiu Shopping City, acesta fiind primul showroom al reţelei inaugurat în 2016.

“Am decis să deschidem încă un magazin în Sibiu pentru că este un oraş dezvoltat, cosmopolit, iar apetitul sibienilor pentru mobila produsă în România este foarte ridicat. Suntem convinși că și noul magazin se va bucura de succes, la fel ca celelalte două deschise deja de mulți ani”, a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

În primul trimestru din 2016, vânzările rețelei de magazine Lem’s au crescut cu 32% față de aceeași perioadă a anului trecut.

“Aşa cum am anticipat, ritmul nostru de creștere se menține și anul acesta peste creșterea pieței de mobilier. Anul trecut piața a crescut cu 7,4 procente, în timp ce reţeaua Lem’s reuşit evoluţii pozitive de 9,4%, până la o cifră de afaceri de 279 milioane lei”, a afirmat Alexandru Rizea, director general și acționar al Lemet.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale, în prezent rețeaua având o suprafață totală de aproape 70.000 mp la nivel național. Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991.

German
Citește articolul precedent:
BCR mărește avansul la creditele ipotecare la 35%

Banca Comercială Română (BCR) crește avansul minim la creditele ipotecare/ imobiliare Casa Mea de la 15% la 35%, începând de...

Închide