Rețeaua Leroy Merlin, extinsă cu un nou magazin în Cluj-Napoca

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin va deschide pe 19 februarie un nou magazin în Cluj-Napoca, al doilea din acest oraș și unitatea cu numărul 10 a rețelei locale.

„Clujul devine un pol economic important al României, ce face concurență Bucureștiului, iar pentru noi deschiderea celui de-al doilea magazin în acest oraș reprezintă recunoașterea potențialului economic al acestei zone, care se va dubla în următorii 5-10 ani”, spune Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Frederic Lamy, General Manager Leroy Merlin Romania

Magazinul, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, se întinde pe o suprafață de 12.000 metri pătrați, beneficiază de un drive-in de 3.000 metri pătrați și dispune de peste 30.000 de produse la raft.

Unitatea are o echipă de aproximativ 100 de angajați și va comercializa produse pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit. În plus, retailerul va asigura și diverse tipuri de servicii, precum livrare și descărcare la ușa clientului, finanțare, debitare lemn, banc de probe, mixare vopsea sau închiriere unelte.

În prezent, rețeaua din România a Leroy Merlin cuprinde 9 centre comerciale (două magazine în București – în complexul comercial Sun Plaza și în parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, Bragadiru, județul Ilfov, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, un magazin în Brașov, un magazin în Cluj-Napoca, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu și un magazin în Constanța).

Fondat în 1923, grupul francez are peste 370 de magazine în 12 țări și este unul din liderii pieței de bricolaj la nivel mondial.

German
Citește articolul precedent:
GEZE, prezent la târgul FENSTERBAU FRONTALE 2016

Compania GEZE prezintă anul acesta, în cadrul celui mai mare târg de construcții, Fensterbau Frontale, soluții inovatoare care îmbunătățesc semnificativ...

Închide