Rețeaua Lidl din România atinge 195 de unități, după deschiderea unui magazin la Târgu Mureș

???????????????????????????

Retailerul german Lidl va deschide la 19 mai un magazin în Târgu Mureș, rețeaua din România ajungând astfel la 195 de unități.

Noul magazin este situat pe strada Gheorghe Doja și va genera crearea a peste 20 de noi locuri de muncă. Magazinul are o suprafață de 1.200 metri pătrați și aproape 100 de locuri de parcare.

Lidl promovează colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile comercializate în rețea fiind produse în România, arată compania.

„Procesul de construcție a noului magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de sediul logistic de la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene”, potrivit sursei citate.

Activând în 26 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Retailerul german este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

German
Citește articolul precedent:
Endava ajunge la 700 de angajați în centrul din Cluj-Napoca

Endava, companie de servicii IT, și-a extins pe parcursul ultimelor luni echipa în cel mai mare centru al său din...

Închide