Rețeaua Lidl România se extinde cu un nou magazin în București

Retailerul Lidl deschide în data de 28 septembrie un nou magazin în București, reţeaua locală ajungând astfel la 212 de unități.

Deschiderea noului magazin va genera crearea a aproximativ 20 de locuri de muncă, arată compania. Unitatea dispune de o suprafață de peste 1.600 metri pătrați și mai mult de 70 de locuri de parcare.

„Procesul de construcție a noului magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de centrul logistic de la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene”, potrivit sursei citate.

Grupul german Lidl, unul dintre retailerii de top din Europa, operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 150 de centre logistice la nivel mondial.

German
Citește articolul precedent:
Synevo România a investit 1 milion de euro în dezvoltarea unui departament de histopatologie digitală

Synevo România, parte a grupului Medicover, a inaugurat primul departament de histopatologie digitală din Europa de Sud-Est, în cadrul Laboratorului...

Închide