Rewe a remodelat 30 de magazine Penny Market

Retailerul german Rewe a remodelat 30 de magazine Penny Market din România în perioada aprilie – iulie, proiectul fiind continuat în luna august cu alte șapte unități.

În luna iulie au fost redeschise 12 magazine, în 12 județe. Prima unitate a fost inaugurată în data de 8 iulie, la Turnu (judetul Teleorman), perioada remodelărilor din ultima lună fiind încheiată pe 30 iulie, odată cu redeschiderea unui magazin în orașul Cernavodă (județul Constanța).

Procesul continuă în luna august cu șapte noi remodelări, grupul german având la începutul lunii august 203 magazine operaționale.

„Fiecare magazin remodelat aduce o serie de noutăți și surprize pentru clienții Penny Market. Accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența acestora la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse, dar și articolelor atent selecționate zi de zi”, arată retailerul.

Penny Market este unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin pe piața locală fiind deschis în anul 2005. Rețeaua locală este deservită de trei centre logistice, situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, Rewe România are un număr de aproximativ 4.000 de angajați.

Expansiunea locală continuă în acest an cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.

German
Citește articolul precedent:
Bitdefender își mută sediul în Orhideea Towers, proiect dezvoltat de austriecii de la CA IMMO

Compania românescă de securitate informatică Bitdefender a închiriat 9.267 de metri pătrați în clădirea de birouri Orhideea Towers, dezvoltată de...

Închide