ROFMA vă invită să trăiți o experiență în premieră pentru facility managementul românesc

Ȋn perioada 9-11 noiembrie 2017 va avea loc la Centrul Expozițional ROMEXPO, în organizarea ROFMA (Asociația Română de Facility Management), ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days.

ROFMEX 2017 este primul eveniment de promovare, educație și know-how dedicat industriei de facility management – domeniu ce integrează tot ce înseamnă administrare, operare și mentenanță spațiu construit – la nivel național. Vorbim de o industrie ce incorporează peste 6.500 firme active, cu aproape 130.000 angajați și o cifră de afaceri de 1.4 miliarde de euro. ROFMEX este, totodată, unicul eveniment din Europa Centrală și de Est ce oferă o perspectivă integrată asupra serviciilor și produselor de ultimă oră oferite sectorului de facility management datorită conceptului original.

Timp de trei zile, companii, specialiști și autorități vor interacționa în cadrul celor 4 secțiuni com-ponente: expoziția specializată, conferința internațională, programul de cursuri certificate ROFMA
și Experience Area – simultan showroom și program de demonstrații și vizite de documentare la clădiri reprezentative din București, unde participanții văd, ating și examinează direct cele mai mo-derne echipamente, produse și soluții utilizate în activitățile de facility management.

Expoziția, prima dintre cei patru „piloni” ai ROFMEX 2017, este cel mai complex și eficient in-strument de marketing oferit producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, pro-duse, tehnologii și soluții FM și servicii suport.

Conferința internațională îi are ca invitați speciali pe Peter Ankerstjerne, vicepreședinte ISS, pe Ian Ellison, cofondator 3edges Workplace și lector al Universității Sheffield Hallam, și, nu în ultimul rând, pe Anne Lennox-Martin, director general FMP360 Ltd.

Peter Ankerstjerne este o personalitate recunoscută la nivel internațional, autor de studii despre evo-luția serviciilor de facility management, workplace management și impactul noilor tehnologii asupra acestora. Anne Lennox-Martin este una dintre cele mai influente personalități feminine din facility management conform FM World, autoarea Good Practice Guide to Customer Care – una dintre lucrările de bază ale industriei. Cu o experiență de peste 18 ani atât în workplace și facility management, cât și în domeniul educației, Ian Ellison contribuie la îmbunătățirea mediului de lucru din organizații prin consultanță, traininguri și cercetare.

ROFMEX este un eveniment generator de trenduri, cu puternică influență asupra mediului de afac-eri din regiune, unde se vor întâlni corporate facility manageri care gestionează bugete de milioane de euro anual, reprezentanți ai proprietarilor de cladiri și ai dezvoltatorilor, dar și ai departamentelor de achiziții din marile clădiri, specialiști în facility management și servicii suport, ingineri, tehnicieni, arhitecți, proiectanți și autoritatilor publice.

„Vom promova, prin acest eveniment unic, accesul la informații specifice, la conferințe și traininguri realizate cu experți naționali și internaționali, precum și dezvoltarea relațiilor cu profesioniștii internaționali reputați”, declară Cristian Vasiliu, director general ROFMA.

Mai multe informații pe www.rofmex.ro.

German
Citește articolul precedent:
OMV Petrom a început o nouă campanie de foraj în Marea Neagră

Producătorul de țiței și gaze OMV Petrom, controlat de grupul austriac OMV, a anunțat lansarea unei noi campanii de foraj...

Închide