Roland Ruffing preia conducerea Metro Cash & Carry România

CEO Metro Romania

Succesorul lui Gilles Roudy la conducerea Metro Cash & Carry România este Roland Ruffing, care a preluat la 11 iulie poziția de Chief Executive Officer al subsidiarei retailerului german.

“Metro România își va continua creșterea sustenabilă și își va consolida poziția pe piață, prin abordări mai concentrate pe clienţi, precum și prin intermediul inovațiilor. În mod cert, vom continua buna colaborare cu partenerii noștri de afaceri, rămânând, totodată, o companie responsabilă pentru comunitatea locală”, a declarat Ruffing.

Roland Ruffing și-a început cariera în cadrul grupului german în anul 2004, când s-a alăturat Makro Cash & Carry Polonia, în calitate de director financiar, ulterior, din februarie 2009, ocupând  aceeași poziție în cadrul Makro Republica Cehă / MCC Slovacia.

În noiembrie 2010, el a fost numit Chief Executive Officer Metro Cash & Carry Ungaria și a fost promovat Chief Financial Officer Metro Cash & Carry, în noiembrie 2013.

În luna august a anului trecut, Ruffing a devenit membru Operating Board în cadrul grupului.

Metro România a deschis primul magazin în octombrie 1996, fiind şi prima companie care a introdus pe piaţa locală sistemul de vânzare cash&carry.

Potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanțe, afacerile companiei au avansat ușor anul trecut, la 4,49 miliarde lei, iar compania a trecut pe profit, cu un câștig de 35 milioane lei. În cadrul companiei lucrau la finele anului trecut aproximativ 4.500 de oameni.

German
Citește articolul precedent:
Marelvi a devenit singurul importator și distribuitor al aparatelor frigorifice Liebherr pe piața românească

Compania Marelvi a devenit la 1 iulie unicul importator și distribuitor de aparatură frigorifică Liebherr pe piața din România, după...

Închide