“România în mișcare”, un nou eveniment pe tema mobilității organizat de către DeBizz Magazine

O dezbatere privind principalele direcții strategice și provocări cu care se confruntă industriile auto, logistică și transporturi  din România.

Gabriela Firea, Primar General București, Sebastian Metz – Director General AHK România, Christian von Albrichsfeld, CEO Continental Automotive România, Valentin Iordache, Director Comunicare Compania Națională Aeroporturi București, Andrei Zincenco, Președinte AOPA România și Cristian Macedonschi, Președinte Smart City Brașov, printre speakerii evenimentului.

După evenimentul “Economia pe 4 roți” din 2016, revista de business germane-română DeBizz Magazine și proiectul România Durabilă organizează, miercuri, 22 Martie 2017, la Crowne Plaza Hotel, în București, cea de-a 2-a dezbatere pe tema mobilității, punând accent, de această dată, pe rolul industriilor aeronautică, auto și transporturi – logistică în ansamblul dezvoltării economice a României. Industriile care însumează conceptul de mobilitate reprezintă industrii fanion, generatoare de exporturi masive, sau componente de bază ale circuitului mărfurilor în România, deopotrivă cu un impact imens la nivel social, prin asigurarea a zeci de mii de locuri de muncă.

Fără o infrastructură performantă, însă, este dificil să vorbim, per ansamblu, de competitivitate cu țările dezvoltate ale UE. Chiar și în aceste condiții, există, în industriile mai sus amintite, exemple admirabile de business-uri de succes, conduse de manageri pentru care provocările mediului de afaceri din România nu reprezintă factori demotivanți.

SPEAKERI EVENIMENT

GABRIELA FIREA – Primar General București

SEBASTIAN METZ – Director General AHK România

CHRISTIAN von ALBRICHSFELD – CEO Continental Automotive România

VALENTIN IORDACHE – Director Comunicare Compania Națională Aeroporturi București

ANDREI ZINCENCO – Președintele Asociației Piloților și Proprietarilor de Aeronave din România

CRISTIAN MACEDONSCHI – Președinte Smart City Brașov

FLORIN PÎRVU – Fondator AUTOVIT

MODERATOR

Daniel Apostol

AGENDĂ ȘI TEMATICĂ EVENIMENT

09:00 – Înregistrarea participanților

09:30 – Opening speech și prezentare context economic –  Daniel Apostol

Tematică dezbatere:

  • Industria aeronautică, pilon al dezvoltării economice a României – modele de succes, strategii și investiții
  • Parcurile logistice, element de bază al circuitului de distribuție – proiecte și investiții
  • Industria auto – industria constructoare, generatoare de exporturi; dealerii auto și perspectivele pieței auto.
  • Transportul aerian – provocări ale pieței, infrastructură și strategii de dezvoltare, modele de business
  • Transportul de persoane/curierat – tendințe actuale, radiografie piață specifică
  • Infrastructura – impactul asupra dezvoltării economice, proiecte în derulare, strategii guvernamentale și locale

11:30 – Lunch & networking

Despre DeBizz Magazine

DeBizz Magazine este unica publicație de business germano-română.

DeBizz Magazine se adresează oamenilor de afaceri, diplomaților și politicienilor din Germania, Austria și Elveția care activează pe teritoriul țării noastre, dar și tuturor vorbitorilor de germană. DeBizz Magazine  este accesibilă în egală masura și mediului de afaceri autohton, reprezentând un liant între acesta și mediul de business vorbitor de germană.

Peste 50.000 de persoane cu putere de decizie citesc lunar revista DeBizz pentru a se informa despre mediul de afaceri, economie- finanțe, politică, precum și subiecte de interes și noutăți de la Guvernul României, Comisia Europeană, Parlamentul European și alte instituții.

ÎNREGISTRARE EVENIMENT AICI

German
Citește articolul precedent:
BusinessMark: Subiectul accesării fondurilor europene și ajutoarelor de stat este dezbătut de reprezentanți ai autorităților pe 17 martie 2017

BusinessMark anunță organizarea celei de-a patra ediții a evenimentului „Fondurile Europene și Ajutoarele de stat 2014-2020”, ce va avea loc...

Închide