SAP își întărește poziția de piață pe segmentul Cloud Analytics prin achiziția Roambi

Compania germană SAP, lider mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, își întărește poziția de piață pe segmentul Cloud Analytics în urma achiziției Roambi, una dintre cele mai populare și utile suite de aplicații din lume, care va fi integrată pe platforma SAP HANA.

Cu o arhitectură intuitivă, Roambi transformă analizele de business în diagrame interactive, ușor de citit și de interpretat, special concepute pentru telefon și tabletă.

De asemenea, Roambi rezolvă și o altă problemă, a mobilității, în condițiile în care majoritatea profesioniștilor, indiferent de domeniul de ativitate, nu au încă acces la o analiză intuitivă a datelor organizației din care fac parte, mai ales atunci când călătoresc sau lucrează de la distanță.

”Tradiționalul ciclu strategie – execuție nu mai este suficient de agil pentru a fi ajustat la noile realități digitale, care presupun disponibilitatea datelor în timp real. SAP a înțeles impactul transfomării digitale și oferă companiilor o serie de instrumente de analiză pentru fiecare industrie și linie de business, într-un mod accesibil inclusiv utilizatorului individual. Soluțiile pot fi disponibile în cloud sau on-premise și sunt gândite să fie accesate de oriunde și să ofere informații în timp real. Aceste facilități nu pot fi oferite la ora actuală de niciun jucător specializat doar pe zona de analytics” a declarat Steve Lucas, președinte, Digital Enterprise Platform, SAP.

SAP, cu venituri anuale de peste 17 miliarde euro, are aproximativ 300.000 de clienți la nivel mondial, fiind prezentă în peste 130 de țări.

German
Citește articolul precedent:
“Limba română pe agenda expaţilor” – un eveniment marca A_BEST ajuns la ediţia a IV-a

Centrul de Limbi Străine A_BEST a organizat joi, 25 februarie 2016, la Hotel Cişmigiu, cea de-a patra ediţie a evenimentului...

Închide