Schimbări în echipa de vânzări VEKA România

VEKA România, parte a producătorului german de profile din PVC cu acelaşi nume, a anunțat numirea lui Gyula Takács în funcția de director național de vânzări, el ocupând totodată și o poziție similară în Ungaria. Anterior acestei promovări, care a avut loc la finele anului trecut, Takács ocupa poziţia de director regional de vânzări România Vest din anul 2011, precum şi cea de director naţional de vânzări Ungaria, începând cu anul 2013.

Numirea vine în contextul în care Robert Post, general manager VEKA România şi responsabil de vânzări pe Europa de Est, a primit anul trecut noi responsabilităţi în cadrul grupului, în calitate de director executiv al diviziei de export.

Gyula Takács, cu o experienţă în domeniu de peste 15 ani, va prelua o parte din responsabilităţile actuale din România ale lui Post. În plus, el se va alătura echipei executive coordonate de Gabriel Nicolaescu, deputy general manager VEKA România.

Gabriel Nicolaescu - Copy

„Prin această nouă funcţie în cadrul VEKA România voi avea posibilitatea de a aduce pe plan local expertiza acumulată până în prezent în Ungaria şi de a contribui mai puternic la evoluţia companiei şi la trendul pozitiv al diviziei locale”, a declarat Takács.

Schimbările anunţate în echipa locală de vânzări a companiei întăresc obiectivele strategice ale grupului german în Europa de Est, iar acest lucru va contribui la creşterea gradului de autonomie locală în procesul de gestionare a distribuţiei de profile VEKA pe piaţa din România, arată compania.

Fondată în anul 1969, ca urmare a preluării producătorului german Vekaplast, VEKA este lider mondial pe piaţa sistemelor de profile PVC pentru uşi, ferestre şi obloane, numărând 5.200 de angajaţi şi înregistrând vânzări de aproape 900 de milioane de euro la nivel mondial. Prezent pe 5 continente, grupul VEKA îşi desfăşoară activitatea în 37 de locaţii la nivel mondial.

German
Citește articolul precedent:
Noul sistem complet din sticlă GEALAN-KUBUS®, prezentat la târgul FENSTERBAU FRONTALE 2016

Prezența GEALAN la târgul FENSTERBAU FRONTALE 2016 stă sub motto-ul „Inovația ca sistem“. Noutatea absolută o reprezintă sistemul complet din...

Închide