Schimbări în structura de management Telekom Romania

Grupul Telekom Romania a anunțat o serie de schimbări la nivelul echipei de management, care vor asigura o structură organizațională mai agilă, cu procese simplificate, pentru a permite creșterea eficienței operaționale și accelerarea planurilor strategice.

Astfel, František Mala va prelua funcția de Director Executiv Comercial – Segment Rezidențial România, începând cu 1 mai, înlocuindu-l în această funcție pe Mathias Hanel. Mala va fi responsabil de coordonarea activităților destinate clienților rezidențiali, centrate pe inițiativele comerciale. František Mala are o experiență de peste 15 ani în cadrul grupului Deutsche Telekom. Înainte de a se alătura Telekom Romania, el a deținut poziția de Director Executiv Segment Rezidențial în cadrul T-Mobile Cehia.

Pe de altă parte, Ladislav Petényi va fi numit Director Executiv Strategie, Transformare și Servicii Wholesale România. În această funcție, el va fi responsabil de procesul global de strategie al Telekom Romania, va conduce la nivel operațional procesul de transformare și va coordona activitățile wholesale ale grupului de companii. Petényi îl va înlocui în acest rol pe Gunnar Pahnke, începând cu 1 mai. Ladislav Petényi are o experiență de peste 23 de ani în domeniul telecomunicațiilor, cu background economic și tehnic și experiență vastă în programe de transformare și managementul proiectelor. Înainte de a se alătura Telekom Romania, el a deținut poziția de Senior Manager pentru Transformare în cadrul Slovak Telekom.

Ladislav Petenyi

Tot începând cu 1 mai, Mihaela Ioniță va fi numită Director Juridic, Relații ale Companiei și Conformitate România. Ea va coordona activitățile juridice, de reglementare și de securitate, cu scopul de a stabili și menține deschise canalele de comunicare cu diverși factori decizionali și organisme guvernamentale pentru a atinge obiectivele companiei, preluând responsabilitățile lui Emmanuel Sordet în acest rol. Ioniță are 17 ani de practică juridică, din care 14 ani în industria de telecomunicații și 10 ani în grupul de companii Telekom Romania.

Mihaela Ionita

František Mala, Ladislav Petényi și Mihaela Ioniță vor raporta Directorului General al grupului de companii Telekom Romania, Miroslav Majoroš. Emmanuel Sordet, Director Executiv Relații ale Companiei România, Olaf Lausen, Chief of Staff şi Director Dezvoltarea Afacerii România și Andreas Grünewald, Director Executiv Managementul Aprovizionării România, vor părăsi compania la 30 aprilie 2016.

Activitățile aferente funcțiunilor Dezvoltare Afaceri Noi și Parteneriate, precum și eBusiness vor fi preluate de funcțiunea Strategie, Transformare și Servicii Wholesale, respectiv funcțiunea Comercial, Segment Rezidențial. Activitățile aferente Managementului Aprovizionării vor fi coordonate de Direcția Executivă Financiar România.

Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband. Grupul german este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 angajați la nivel mondial.

German
Citește articolul precedent:
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Credit Europe Asigurări Reasigurări de către Ergo Austria International

Consiliul Concurenţei a autorizat concentrarea economică prin care Ergo Austria International AG preia Credit Europe Asigurări Reasigurări. ”Consiliul Concurenţei a...

Închide