Schoenherr extinde numărul partenerilor din București

Biroul din București al firmei de avocatură Schoenherr îi promovează pe Adina Jivan și Emeric Domokos-Hancu în poziții de partener, începând cu 1 februarie. Prin această rundă de promovări, Schoenherr își extinde structura de parteneriat la Bucureşti prin adăugarea unui expert litigant şi a unui specialist în insolvenţă.

Adina Jivan este specializată în litigii şi arbitraj, reprezentând clienţi în faţa instanţelor de judecată şi a instanţelor arbitrale în dosare complexe, interne şi internaţionale, în domenii precum dreptul concurenţei, achiziţii publice, contracte de infrastructură bazate pe condiţiile FIDIC, drept administrativ şi contencios administrativ, drept comercial, drept societar şi insolvenţă.

Practica Adinei în domenii de nişă a inclus obţinerea unor soluţii reprezentând premiere în jurisprudenţa românească, arată reprezentanții Schoenherr.

Emeric Domokos-Hancu este specializat în litigii comerciale şi în insolvenţa natională şi transfrontalieră. El reprezintă atât clienţi străini cât şi români în diverse litigii şi arbitraje complexe, inclusiv în proceduri de recuperare a creanţelor. De asemenea, Emeric asistă clienţi în elaborarea procedurilor interne de risc şi a condiţiilor generale de afaceri cu scopul de a optimiza recuperarea potenţialelor creanţe. El a jucat un rol important în diverse proiecte de restructurare, legate inclusiv de finanţări, lucrate de biroul Schoenherr din Bucureşti.

Emeric Domokos-Hancu

“Cu beneficiul de a implica un partener în cea mai mare parte a serviciilor oferite clienţilor, nu ezităm să promovăm avocaţii care sunt foarte buni în activitatea juridică şi demonstrează experienţă considerabilă “, afirmă Sebastian Guţiu, managing partner Schoenherr şi Asociaţii.

Astfel, începând cu 1 februarie, biroul local al Schoenherr numără 13 parteneri, Adina şi Emeric alăturându-se echipei care include partenerii Oana Constantinescu (Alexandru), Simona Chirică, Monica Cojocaru, Matei Florea, Sebastian Guţiu, Mădălina Neagu, Narcisa Oprea, Markus Piuk, Silvia Opriş, Adriana Radu şi Cătălin Suliman.

Fondată în anul 1950, în Austria, Schoenherr are în prezent birouri în 13 țări. Operaţiunile din Bucureşti au fost lansate în urmă cu 20 de ani, Schoenherr fiind în prezent una dintre cele mai experimentate firme internaţionale de avocatură de pe piaţa românească.

Cei peste 50 de avocaţi ai Schoenherr acordă asistenţă juridică clienţilor români şi internaţionali în principalele domenii ale dreptului afacerilor, axându-se pe litigii & arbitraj, drept corporatist / achiziţii & fuziuni, finanţe–bănci/ piaţa de capital, tranzacţii imobiliare, dreptul concurenţei, dreptul muncii, proprietate intelectuală, media, tehnologie şi comunicatii, bio ştiinte.

German
Citește articolul precedent:
CESAROM – Sponsor al FED CUP de la Cluj-Napoca

Federația Română de Tenis are, pentru meciul de FED CUP cu Cehia, o seamă de parteneri care au ținut să...

Închide