Schoenherr a asistat juridic asocierea dintre Iulius Group și Atterbury Europe

Firma de avocatură Schoenherr și Asociații SCA, unul dintre cei mai mari jucători din piața locală a avocaturii de business, a furnizat consultanță juridică în tranzacția prin care Iulius Group, dezvoltatorul rețelei naționale de mall-uri Iulius Mall, s-a asociat cu Atterbury Europe.

Tranzacția a avut în vedere un parteneriat egal între cele două părți, iar asocierea va opera Iulius Mall Iași, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava, Iulius Mall Timișoara, proiectul mixt Openville Timișoara, precum și alte proiecte dezvoltate pe viitor în România, se arată într-un comunicat al firmei de avocatură.

 

Echipa Schoenherr implicată în tranzacție a fost coordonată de Markus Piuk, partener specializat în fuziuni și achiziții și Mădălina Neagu, partener al biroului Schoenherr din București, specializat de asemenea în fuziuni și achiziții.

 

Atterbury Europe este societate de naționalitate olandeză, axată pe investiții în centre comerciale și oportunități de dezvoltare imobiliară în Europa, mai ales în piețele emergente din Europea Centrală și de Est. Unul dintre acționarii Atterbury Europe este Atterbury Group, dezvoltator de proiecte comerciale și rezidențiale în Africa de Sud și alte țări de pe continentul african.

 

Înființat în 1991, Iulius este singurul dezvoltator și operator de proiecte de tip „mixed use” din România, cu un portofoliu operațional care cuprinde peste 260.000 mp de spații de retail și 106.000 mp de spații de birouri. Compania a creat rețeaua națională Iulius Mall, cu patru shopping mall-uri regionale (în Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava) şi ansamblul mixt Palas Iaşi. Cu un trafic anual de peste 66 milioane de vizitatori, proiectele companiei sunt lidere de piață la nivel regional. Pe segmentul office, Iulius se numără printre cei mai mari dezvoltatori și operatori de spații de birouri, având nouă clădiri clasa A integrate în proiecte mixte și construite conform normelor LEED, sub brandul United Business Center.

German
Citește articolul precedent:
Rolul și efectele schimbării într-o organizație – discutate în cadrul evenimentului „SHIFT. Change Management Conference”

Toți am trecut cel puţin o dată în viaţă printr-o schimbare și am cunoscut efectele ei. Cu toate acestea, oamenii...

Închide