Selgros România a deschis un magazin în format compact la Târgu Mureș

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, a inaugurat joi prima sa unitate în format compact, la Târgu Mureș.

„Noul nostru magazin din Târgu Mureș este primul dintr-o serie ce reprezintă vârful de lance al adaptării și expansiunii Selgros. Modelul său de operare ne va permite să fim foarte flexibili la nivel sortimental. Ne vom acorda un spațiu amplu de creare a ofertei pentru a răspunde nevoilor clienților și vom urmări în permanență modul în care specificul zonei influențează cererea de produse și servicii”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry Romania.Noul magazin are o suprafață de vânzare de 4.000 metri pătrați, față de 10.000 mp ai unităților standard Selgros.

Structura acestuia integrează conceptul de „piață”, adoptat de către companie începând cu 2014 – cu legume și fructe, pește și fructe de mare, carne și produse de brutărie. De asemenea, magazinul găzduiește și o vitrină asistată cu brânzeturi și delicatese, carne și specialități.

În plus, noua unitate asigură un spațiu reprezentativ, dedicat, cu articole pentru copii, de la jucării și accesorii până la îmbrăcăminte și produse alimentare specifice.

Compania se află în proces de construcție și amenajare cu cel de-al doilea magazin în format nou, care urmează sa fie inaugurat la Alba Iulia în a doua parte a anului.

În 2016, Selgros marchează nu doar reluarea expansiunii rețelei, ci și aniversarea a 15 ani de prezență pe piața autohtonă, precum și finalizarea rebrandingului companiei.

Selgros Cash&Carry România este parte a grupului TransGourmet, controlat integral de compania Coop Elveția.

German
Citește articolul precedent:
Proiectul de ghid privind participarea consorțiilor la licitațiile publice, lansat în consultare publică de Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenţei a lansat în consultare publică proiectul de Ghid privind respectarea regulilor de concurenţă în situaţia participării sub formă...

Închide