Stiri

12 Sep 2023

RC BETON BAU, o companie de construcții activă în România și în Germania, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 24 milioane euro, mai mare cu 68% față de anul anterior, avansul fiind susținut de creșterea volumului de proiecte, dar și a amplorii acestora.

06 Sep 2023

Compania Diehl Controls, parte a grupului Diehl Group, a anunțat lansarea lucrărilor de construcție pentru noua sa fabrică din Brașov. Producția va începe la jumătatea anului 2024, iar până în 2027, aproximativ 600 de angajați vor fabrica până la douăsprezece milioane de sisteme electronice anual.

06 Sep 2023

Fuchs Condimente Romania, liderul pieței de condimente și ingrediente alimentare de pe piața locală, parte din grupul german Fuchs, anunță o investiție de 14 milioane de euro în extinderea fabricii sale din Curtea de Argeș.

29 Aug 2023

Kaufland România anunță o investiție de 7 milioane de euro pentru extinderea și eficientizarea infrastructurii de colectare separată pusă la dispoziția clienților. Din această sumă, peste 260.000 euro au fost deja alocați pentru achiziționarea celui mai mare echipament de colectare separată a deșeurilor din România, amplasat la magazinul Kaufland Barbu Văcărescu, din București.

25 Aug 2023

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, inaugurează un nou magazin în Municipiul Brașov, județul Brașov, rețeaua națională ajungând astfel la 348 de unități.

23 Aug 2023

OMV Petrom, cea mai mare companie integrată de energie din Europa de Sud-Est, a finalizat înlocuirea celor patru camere de cocsare de la rafinăria Petrobrazi. Acestea joacă un rol esențial în procesul de rafinare, asigurând transformarea componentelor grele în produse superioare.

22 Aug 2023

Programul factory by Raiffeisen Bank, lansat în urmă cu cinci ani pentru a sprijini antreprenorii aflați la început de drum sau pe cei care vor să-și transforme planul de business în realitate, a ajuns la peste 360 de business-uri finanțate, valoarea totală a finanțărilor depășind 14 milioane de euro.

10 Aug 2023

PENNY România, parte a grupului german REWE, anunță o inițiativă de eficientizare a operațiunilor sale prin implementarea roboților software Tailent.

10 Aug 2023

Kaufland România inaugurează joi, 10 august, un magazin în nordul capitalei, în cartierul Pipera. Acesta este hipermarketul cu numărul 21 în București și al 169-lea la nivel național.

09 Aug 2023

E.ON Business Services Cluj, unul dintre cei mai mari angajatori și activi jucători în domeniul serviciilor de suport din Cluj-Napoca, se va muta într-un nou spațiu de birouri în Record Park, proiect mixt dezvoltat de Speedwell și deținut de AYA Properties Fund. Tranzacția de închiriere a birourilor a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Griffes, prin Andreea Păun.

INSCRIERE EVENIMENT DEBIZZ