Stiri

22 Feb 2024

Kaufland România își extinde prezența la nivel național și deschide al cincilea magazin din orașul Constanța. Prin această investiție, compania ajunge la o rețea națională de 175 de hipermarketuri și creează 60 de noi locuri de muncă.

16 Feb 2024

Pentru TERRA România Utilaje de Construcții, companie care face parte din grupul austriac TERRA Holding, unul dintre cei mai mari distribuitori de utilaje de construcții din Europa, 2023 a fost cel mai bun an din istoria sa pe piața autohtonă, înregistrând un număr record de utilaje vândute, peste 800 de unități.

01 Feb 2024

Grupul TeraPast semnarea unui acord pentru achiziția grupului Wolfgang Freiler de la familia Uhl din Austria, care deține facilități moderne de producție în Ungaria și o divizie dinamică de distribuție pe mai multe piețe din Europa Centrală și de Vest.

01 Feb 2024

Compania E.ON Energie România a finalizat și predat la cheie, anul trecut, 161 de centrale electrice fotovoltaice pentru 142 de companii partenere care activează în diverse ramuri industriale, valoarea totală a proiectelor ridicându-se la aproape 30 milioane de euro.

01 Feb 2024

Unul dintre cei mai apreciați profesioniști în bankingul din România, Cătălin Munteanu, se alătură echipei Băncii Comerciale Române, în funcția de Director Executiv al Diviziei Produse și Segmente Retail.

25 Jan 2024

Wolf Theiss a asistat ACP (Accession Capital Partners) Credit, un grup de fonduri de investiții cu sediul în Luxemburg, în legătură cu o facilitate de credit de 10 milioane euro acordată Mogo IFN, o filială a Eleving Group, în scopul finanțării expansiunii Eleving Group în România.

22 Jan 2024

ABB a obținut o comandă semnificativă pentru livrarea sistemului complet de tracțiune pentru modernizarea a 19 locomotive de 5100 kilowați (kW) operate de CFR Călători, compania de stat pentru transportul feroviar de călători.

03 Jan 2024

OMV Petrom va achiziționa 50% din cel mai mare portofoliu de proiecte de energie eoliană din România și va prelua integral o afacere de mobilitate electrică, devenind cel mai mare jucător din România.

15 Dec 2023

Discounterul non-food TEDi, unul dintre cele mai mari din Germania, a închiriat un spațiu de 743 de metri pătrați în Galleria Mall din Piatra Neamț, într-o tranzacție intermediată de Colliers.

08 Dec 2023

PENNY România a pregătit întreaga rețea de peste 360 de magazine la nivel național pentru intrarea în vigoare a Sistemului Garanție-Returnare începând cu 30 noiembrie, suma investită în echiparea magazinelor și infrastructura necesară amplasării echipamentelor ridicându-se la 21,2 milioane de euro.

INSCRIERE EVENIMENT DEBIZZ