Subsidiara unei companii din Austria, furnizor de parapete din beton pentru drumurile administrate de CNADNR

Compania Natională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a semnat cu asocierea Kamarom Prefabricate din Beton SRL – Dunapref SA un acord-cadru în valoare de 51,8 milioane lei (fără TVA) care vizează achiziţia şi transportul de parapete rigide prefabricate din beton aferente drumurilor naţionale şi autostrăzilor din administrarea CNADNR.

„Obiectul acordului-cadru se referă la furnizarea, transportul şi montarea parapetelor rigide prefabricate din beton utilizate pe sectoarele periculoase de drumuri naţionale, din punct de vedere al siguranţei circulaţiei, pentru protejarea vehiculelor impotriva intrărilor pe celălalt sens de circulaţie, a ieşirilor de pe platforma drumului, a amenajarilor de intersecţii, inclusiv înlocuirea celor deteriorate”, arată CNADNR.

Parapetele rigid prefabricat din beton se clasifică în elemente curente şi elemente de capăt. Elementele vor fi utilizate pentru separarea sensurilor de circulaţie pe sectoarele cu 4 benzi, pentru protejarea participanţilor la traficul rutier de a nu părăsi platforma drumului, amenajarea intersecţiilor.

De asemenea, parapetul achiziţionat va fi utilizat pentru eliminarea punctelor periculoase şi creşterea gradului de siguranţă rutieră pe reţeaua de drumuri naţionale.

Acordul-cadru, care va avea la baza contracte subsecvente anuale pentru toate Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri, are o durată de doi ani și va fi finanțat cu bani de la bugetul de stat şi venituri proprii.

Liderul asocierii, Kamarom Prefabricate din Beton, este subsidiară a companiei austriece KAMA Betonfertigteile.

German
Citește articolul precedent:
Schoenherr desemnată de către Chambers “Firma de avocatură a anului” în România şi Austria

Firma de avocatură Schoenherr a înregistrat o dublă victorie în cadrul galei Chambers Europe Awards 2016, după ce i-au fost...

Închide