Cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume, care servește produse de inspirație mexicană, vine la Timişoara. Taco Bell va deschide prima sa locație din vestul țării în clădirea de birouri clasa A United Business Center 1, din ansamblul mixt Openville Timişoara. Restaurantul va fi situat la parterul clădirii şi va avea o suprafață de aproximativ 210 mp. Openville, proiect care integrează actualul Iulius Mall Timişoara şi care se află în plin proces de construcție, va aduce pe piața din regiune şi alte concepte de retail în premieră, precum şi noi destinații de petrecere a timpului liber.

Brandul Taco Bell a fost înființat în anul 1962, în California, SUA, şi este recunoscut pentru preparatele sale din gastronomia mexicană, precum taco, burrito, crunchwrap, nachos, churros şi altele.

Lanțul internațional Taco Bell are peste 7.000 de restaurante, deschise în mai bine de 135 de țări, care servesc anual peste 2 miliarde de clienți. Brandul a intrat pe piața din România în anul 2017 şi are trei restaurante, în Bucureşti.

Despre Openville Timişoara

Aflat în plin proces de construcție, Openville Timişoara va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul țării şi principala atracție de business, shopping şi loisir. Ansamblul va completa oferta de retail a Iulius Mall cu o suprafață suplimentară de 47.000 mp, ajungând la 118.000 mp închiriabili. Spațiile vor fi amenajate într-o extensie a mall-ului, la parterul clădirilor de birouri şi în zona viitorului parc din ansamblu. Acestea pun accent pe destinațiile de loisir, prin crearea unei sinergii între atracțiile din interiorul Iulius Mall şi cele din exterior.

Openville va include şapte clădiri de birouri clasa A, 450 de magazine, conceptul de cinema VIP, două centre de conferințe şi evenimente cu 10 săli, precum şi o varietate de restaurante şi cafenele tematice, cu panoramă spre cel mai mare parc suspendat din țară, creat de la zero.

După cele două clădiri de birouri finalizate în 2017 (UBC 1 şi UBC 2), în ansamblul mixt se lucrează la alte două imobile office (UBC 3 şi UBC 0), la noile spații de retail, la o parcare subterană cu peste 580 de locuri şi la un tunel auto, care va fluidiza traficul din întregul areal.

Proiectul este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiție estimată la peste 220 milioane de euro.

 

Departament PR W: www.openville.ro www.iuliusmall.com E: pr@iuliusmall.com