Tarom a lansat serviciul de divertisment AirFi pe timpul zborurilor

Compania aeriană Tarom a lansat, în parteneriat cu dnata Catering, serviciul de divertisment AirFi, prin care asigură pasagerilor accesul la o gamă largă de opţiuni, precum magazin, chat, jocuri, informaţii despre destinaţiile de călătorie, ştiri, filme şi muzică.

“Nevoia de informație, mobilitate și conectivitate permanentă ne-a determinat să lansăm un serviciu prin care pasagerii au posibilitatea de a afla cele mai noi informații, să vadă filmul favorit sau să afle toate datele despre călătorie și destinația finală.”, a declarant Gabriel Stoe, directorul general al companiei de stat.

Două dispozitive AirFi pot acoperi capacitatea unei aeronave cu 180 de locuri, în timp ce patru dispozitive pot asigura nevoia de conectivitate a 280 de pasageri. AirFi este cel mai mic sistem portabil de divertisment la bordul avioanelor din lume.

Conectarea la sistemul AirFi se face direct din browserul dispozitivului mobil, nefiind necesară instalarea vreunei aplicaţii. Interfaţa este scalabilă oricărei rezoluţii sau dimensiuni ale ecranului dispozitivului mobil (telefon, tabletă sau laptop).

Autonomia consolei AirFi durează până la 14 ore, iar la fiecare aterizare conţinutul cutiei este actualizat.

German
Citește articolul precedent:
Băncile în fața unui viitor stresant

2015 a fost un an excelent pentru cele mai multe dintre băncile românești - iar semnele pentru 2016 erau încă...

Închide