Telekom aduce noul iPhone SE în România, începând cu 7 aprilie

Telekom Romania lansează la vânzare noul iPhone SE, cel mai puternic telefon cu ecran de patru inci, începând cu data de 7 aprilie 2016.

iPhone SE încorporează puterea telefonului iPhone 6s într-un design compact de aluminiu, preferat de clienţi, şi este echipat cu un ecran Retina de patru inci, fiind disponibil în patru variante de carcase de metal, inclusiv varianta roz auriu.

”iPhone SE este perfect pentru oricine îşi doreşte un telefon mai mic, cu performanță excepțională a procesorului A9 de 64 bitţi, durată de viaţă a bateriei mai mare, inovaţii ale camerei, inclusiv o camera iSight de 12 megapixeli, funcţie Live Photos, capacitate de înregistrare video 4K, precum şi Touch ID cu Apple Pay”, arată Telekom.

Mai multe informaţii despre noul iPhone SE din oferta Telekom Romania, inclusiv preţurile de vânzare, vor fi disponibile pe www.telekom.ro. Clienții vor putea cumpăra noul iPhone SE din magazinele Telekom Romania și online.

German
Citește articolul precedent:
Ministerul Economiei vrea să crească ponderea industriilor creative în PIB

Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri își propune creșterea ponderii sectoarelor creative şi culturale în PIB de...

Închide